maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kurakuonon kanssa kävelyllä

  Mäyräkoiranulkoiluttajan
vakiovarusteet
kuraisina kevätpäivinä:


 kumisaappaat


ja kurariepu.

Puuttuuko jotakin?


 Ai niin,
se mäyräkoira,
pieni ja kovin kurainen!

Lokaloiskeista ja raparoiskeista 
viikkoa kaikille,
karvaisille ja karvattomille!

4 kommenttia:

 1. Joku saisi kehitellä mäyräkoiralle sellaisen kurapuvun, että tassut ja massu peittyisi ja selkä olisi avoin... Voi vitsit mitkä naurut siitä saisi!

  VastaaPoista
 2. Kaunis Nelli: Oi, sellainen puku olisi mahtava! Tämä kura-aika on kyllä aikamoista, kun koiralla on niin mahdottoman matala maavara. Mirkku kuraantuu paitsi mahasta myös selästä ja päästä. Kurapuku olisi tarpeen. Kukahan kehittelisi?
  Mirkulle on muutenkin kovin hankalaa löytää sopivia vaatteita, kun neiti on niin pieni ja hirmuisen lyhytjalkainen. Kaikissa puvuissa on liian pitkät hihat tai istuvuus muuten pielessä. Kunpa osaisi itse ommella!

  VastaaPoista
 3. Voi ei, oikeesti. Siis mähän oon miettinyt tuota ihan samaa, kuin Nellikin. Suunnittelin kumpparikiinnitystä sinne selkäpuolelle, toteutus puuttuu. Ehkäpä niiden naurujen pelossa ;D

  Onks noi oikeesti kumpparit, siis on nauhat ja taitaa vuorikin olla. Mageen näköiset. Hih, meinasko ihan kaikkein tärkein jäädä uupumaan? Mäyräkoira? ;DDD

  VastaaPoista
 4. Ellieli: Mitäpä nauruista, ainakin meille nauretaan muutenkin, kun tuo pikkunakki on vastaantulijoiden mielestä niin huvittava näky! Ja jos olisi vielä tuo superpuku päällä, saisivat lisää iloa!:)
  Ja kyllä, ihan oikeat kumisaappaat ne ovat ja aivan loistavat sellaiset, suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista