perjantai 27. huhtikuuta 2012

Maha kurassa ja kuralla


 "Jee, uusi lelu!"


"Mutta kuule,
mä luin käyttöohjeesta, että
tähän pitäisi laittaa nameja sisälle!"

Emäntä toi kaupunkireissultaan
uuden lelun Mirkkua piristämään.
Viime päivinä neiti on ollut niin alamaissa,
että emäntä on ollut todella huolissaan.
Kaiken lisäksi Mirkku oli eilisellä 
kyläilykeikallaan koirakaverinsa luona
saanut syödä jotakin outoja herkkuja,
jotka vetivät neidin masun aivan sekaisin.
Sadepäivän puuhiin on siis kuulunut
muun muassa lattian luuttuamista,
kun Mirkku-reppana ei ole ehtinyt ajoissa ulos asti.

6 kommenttia:

 1. Vielä on Hyvän mielen viikon kiertueen jäljiltä muistiakin... oli ihanaa nähdä! Lisään tämän seurattavien blogieni listalla, jossa puolta pitää hallussaan tämän blogin kirjoittaja :) Kevätiloa ja uuden löytämisen iloa molemmille ämmille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi-armas: Saitpas kommentoitua!:) Oli ihanaa nähdä sinut ja aurinkoinen olemuksesi. Olet ilmiselvästi elementissäsi. Valoa!<3

   Poista
 2. No voi peijoona, että sullako on mennyt maha sekaisin. Ei ole yhtään kivaa, ei koiran eikä emännän kannalta. Toivottavasti menee nopeasti ohi. Mulla yleensä menee pari yötä löysällä mahalla, sitten se tasaantuu taas. Jospa se sullakin kohta helpottais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli: Vielä ei merkkejä helpottamisesta, just tultiin ulkoa kurautusreissulta. Onneksi tällä kertaa selvittiin ulos asti! Maitohappobakteereja olen Mirkulle antanut, toivottavasti niistä on apua.
   Jospa huomisaamuna ei joutuisi heti siivoushommiin...

   Poista
 3. Paranemista Mirkulle, täällä olen myös kurautustaudin iskiessä antanut Maukalle Stomax:ia lihaliemessä (siis mikroon pala jauhelihaa vesikippoon kypsentymään ja ennen tarjoilua liha pois) - liemi nesteyttää hyvin pientä koiraa ja Stomax rauhottaa masua.

  Eikä emännällekään ole liian traumaattista pistää nakkiolentoa totaalipaastolle, kun voi tarjoilla lihalientä, joka meillä ainakin tekee kauppansa myös mahataudin aikana....voimia ja jaksamista sairastuvalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Kiitos paranemistoivotuksista. Eilen vaikutti jo ihan hyvältä, mutta tänä aamuna oli taas siivoushommat edessä.
   Kiitos vinkistä, hankin tuota Stomaxia vastaisen varalle lääkekaappiin!

   Poista