maanantai 21. toukokuuta 2012

Hypnoottinen pallo

 

 "Onko parempaa palloa
kuin keltainen ja karvainen?"


 "Hypnotisoin sinut!"


 "Vai käykö tässä päinvastoin?"


"Ding! Olen hypnotisoitu!"

Koulutustilanteissa Mirkkua on ollut vaikea 
saada innostumaan leikeistä.
On kokeiltu vinkulelua, solmunarua
 ja ties mitä muuta vekotinta.
Parhaaksi osoittautui eläinkaupan halvin lelu:
tennispallo, jonka läpi on pistetty naru.
Tämän perässä Mirkku 
juoksee ja loikkii innoissaan.
Tästä lystistä kannatti maksaa kolme ja puoli euroa!

8 kommenttia:

 1. Se on jännä miten se ihmisen mielestä "tylsin" lelu onkin koiran mielestä kaikesta paras :D Meillä esimerkiksi tyhjä pahvilaatikko hakkaa kaikki vikisevät systeemit mennen tullen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansku: Joo, minäkin olen miettinyt, että tekisin Mirkulle pahvilaatikoista jotain virikejuttua "seikkailurata"-tyyliin. Katsotaan, milloin saan aikaiseksi:)

   Poista
 2. Maurin ollessa nuori sen ehdoton suosikki kautta aikojen oli lasten lelukaupasta ostettu Jellona käsinukke. Sen kun laitoin käteeni ja aloin esiintymään "leijonan" osassa lattianrajassa, niin mäyräkoira sai aina ihan hurjat hepulit ja hyökkäsi takajaloillaan mokoman huitojan kimppuun. Mäyräkoira kellisti leijonan moneen kertaan, ilmasko Maurista kasvoi "hiukan" isoegoinen tapaus :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Aivan mahtava idea tuo käsinukke! Mirkku sekoaisi varmaan ihan täysin tuollaisen esityksen yleisöksi päästessään.
   Ja koirakurssien muilla osallistujilla olisi varmasti hupia, kun emäntä kaivaisi kesken koulutuksen käsinuken taskustaan ja alkaisi aktivoida Mirkkua!:)

   Poista
 3. Aivan, se mitä vähiten odottaa on se mieluisin. Nelli tykkää palloista - pehmot ja vinkkulelut se hajottaa heti, solmulelut kiinnostaa viisi minuuuttia. Tuo käsinukke on hauska ajatus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Minusta olisi kiva ostaa Mirkulle vinkuleluja, mutta ne särkyvät ton tuholaisen käsittelyssä heti. Taidanpa ihan oikeasti kokeilla tuota käsinukkea, kiitos vaan Lauralle vinkistä!

   Poista
 4. Yksi mieluinen ja halpa lelu on vahvempaa tekoa oleva pieni pahvilaatikko. Sisään muutama nappula ja eikun koiralle leluksi. Kotiväen tehtäväksi jää kerätä tuhannet silput lattialta, mutta koira on tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli: Oi, miten hyvältä kuulostaa, ainakin Mirkun mielestä! Ja kyllä Mirkku varmasti osallistuisi innokkaasti myös siivousosuuteen!;)

   Poista