sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kukkuja


"Kevätyö on niin valoisa,
että täytyy peittää silmät tassuilla."

Mirkku ja emäntä ovat aloitelleet
ensimmäisiä koiraharrastuksia.
Mirkku on ollut koirien laumakokoontumisten jälkeen
niin väsynyt, 
että on kotiinpaluun jälkeen
sammunut samantien.
Lieneekö valoisan ajan vaikutusta,
että Mirkku herää äkkiä kesken uniensa 
ja pomppaa pystyyn pöllähtäneenä.
"Ei mitään hätää", emäntä rauhoittaa ja
Mirkku nukahtaa heti uudelleen.


8 kommenttia:

 1. Voi pientä nukkujaa. :) Paljon rapsuja!

  VastaaPoista
 2. Ihana kippurapippura! Joskus Ellikin nukkuu noin.
  Mitä, ootteko te jossain koirakoulussa, vai missä? Voi ressua, kun kesken unien noin herää. Rankkoja nuo laumakokoontumiset ;) Onneks on emäntä rauhoittamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Joo-o, koirakouluun mentiin. Syksyllä ei ehditty, kun Mirkku tuli vasta kun koulu oli jo alkanut. Nyt oli sopiva sauma, kun neiti ei ole vielä yli-ikäinen. Ihan mukavaa on ollut, vaikka tosiaankin rankkaa pikkukoiralle. Onneksi ollaan siellä tiiminä eikä Mirkku yksin!:)

   Poista
 3. Ihku Mirkkuliini, jopa nukkuukin pikkuneiti syvään, kun heräilee noin ihmeissään - se tietty kelailee vielä uusissa harrastuksissa opittuja juttuja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Saattaa hyvinkin olla, että Mirkun aivot raksuttavat opittuja asioita unessa - hyvä, että edes silloin, kun hereillä ollessa tuntuu mielessä olevan usein ihan muut, ei niin hyödylliset asiat!;)

   Poista
 4. Suloinen pallero... Tapaamiset on sekä rankkoja että hyviä kokemuksia. Ja kyllä ne opit jäävät kun jaksaa kotosalla vähän kertailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Toivottavasti jotakin jää mieleen, kertailtu on. Tapaamiset on tosiaan hyviä kokemuksia, vaikka Mirkku väsyykin niissä kovasti. Missäpä muualla sitä tuollaisiin koirajoukkoihin muuten törmäisi jos ei kursseilla, kun me ei käydä näyttelyissäkään.

   Poista