perjantai 17. elokuuta 2012

Haisuli


 "Miksi yrität peittää ihanat koiramaiset aromini?"

Haisulin viikko-ohjelma:
keskiviikkona Mirkku pyörii rusakonkakkaläjässä.
Haju on sanoinkuvaamaton.
Seuraa pesu ja kuivaus.
Torstaina emäntä ostaa hätävaraksi kuivashampoopullon,
jos aina ei satu suihku käden ulottuville.
Perjantaina koirakaveri pissaa Mirkun päälle.
Seuraa kuivashampoon ensikokeilu.
Mitähän vielä luvassa tällä viikolla...?

8 kommenttia:

 1. Ooh! Vähäks kätevää, peseytyminen on historiaa! Voi mammani mun, heti suuntaamme Tigi-ostoksille!;)

  Tekeekö koirien kuivashampoo saman pöyhimisefektin, kuin ihmisten vastaava? Saako siis kuivashampoolla supermuhkean ja pöyheän turkin? Vitsit, mä oisin sit TOSI pöyhee!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsalandia: Mun turkki ei kyllä pöyhistynyt - onneksi, sanon minä!;) Mutta muuten tuntui olevan hyvä juttu, en haise enää pahalle eikä turkissa näy pissiraitaa. Mulla on hirmuisen herkkä iho, mutta tuosta shampoosta ei tullut mulle mitään kutinaa eikä muuta ikävää. Voin siis suositella muillekin haisuleille!:)

   Poista
 2. Juu-u...muistan sen keväisen kerran kun Aslan kävi pyörimässä koirankakassa ja kotiin oli haisevan kaverin kanssa kuitenkin muutama kilometri matkaa....ja sitä itseään oli mun käsissä, flexeissä...argh. Miksi pitää mennä löyhkään pyörimään?? Yäk. Meillä ei Alphonse moista harrasta, mutta Aslan...Pahin painajaiseni on se, että jos ollaan jossakin kauempana reissussa autolla esim. laavulla, ja siellä kierii jossakin kuvottavassa, haisevassa, niin millä ihmeellä sen koiran sitten saa sieltä kotiin? Olispa sitten kiva pistää sellainen haisuli autoon.

  Kuivashampoota ei olla vieläkään kokeiltu, vaikka on pitänyt ostaa monen monta kertaa sitä. Täytyy pistää taas muistilistaan, jospas sitä seuraavalla kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria: Voi sitä Aslan-höppänää! Alphonse on sivistyneempää sorttia kuin Mirkku ja Aslan!;)
   Kyllä tuo kuivashampoo on kätevä aine. Tuli taas tänään tarpeeseen, kun Mirkku sotki mökkireissulla itseään johonkin tahmeaan töhkään, todennäköisesti pihkaan. Vaatteen voi kuulemma pakastaa, jos siihen menee pihkaa, mutta tuota viluista mäyräkoiraa ei kai voi.:)

   Poista
 3. Pitääpä ostaa minunkin tätä, koska Maurilla on tapana kieriä silmän välttäessä myös vähän missä vaan....mutta ei onneksi niin pahasti kuin noutaja; meillä pyöri kerran keskellä Nuuksion metsiä 3 noutajaa siinä itsessään eli ihmisen jätteissä ja mokomien haisulien kanssa piti sitten jaksaa vaeltaa pari tuntia autolle ja kestää niiden kanssa autokyyti kotiin...tunnelma oli siinä vaiheessa varsin "korkealla".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Hui hirvitys, millainen reissu teillä on taannoin ollut! Onneksi Mirkku on niin pieni, että haju ja sotkukin ovat pienemmät kuin suuren koiran aikaansaamat.
   Vai että Mauri mokomakin mylläää likaläjissä!:) Suosittelen teillekin tuota shampoota, se tuoksuu emännänkin mielestä ihan hyvälle.

   Poista
 4. Siis luojankiitos meillä ei tällaisia kokemuksia ole ollut. Toki Nelli pyörii kaiken ihanalta haisevan päällä mutta eteen on toistaiseksi tullut vain pieniä läjiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Nämä ilot ovat siis teillä vielä edessäpäin!;)

   Poista