keskiviikko 1. elokuuta 2012

Iltapyörähdys


"Jos me taas mennään torille, mä haluan metrilakun!"


"Eikö?
No okei, okei. Mäyräkoiranmittainenkin riittää."

Mirkku matkustaa mielellään
myös polkupyörän kyydissä.
Kesäillan torireissulla Mirkku viihtyy väkijoukossa
ja kerää tietysti monta ihailevaa katsetta ja hyväätekevää rapsutusta.

22 kommenttia:

 1. Mirkkuli, että sinä oot söpö!!!!
  Meillä on mamma harkinnut samaa systeemiä, mutta ku se on niin laiska hankkimaan mäyräkoiran mentävää pyöräkoria niin on vähän noi retket jääny... Ja ääneensä kehtaa epäillä, että pysyisinkö mää siellä korissa... Erikoinen tyyppi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansku: Outo tyyppi tosiaan!;) Kuule: sano mammalle, että käy hankkimassa sen korin. Siinä on tosi mukava matkustaa. Pehmusteet vaan alle ja kansi päälle, niin ei mäyräkoira putoa kyydistä. Suosittelemme!:)

   Poista
 2. Voi että kun ootkin söötti siellä korissa - ainahan sä olet :-)) Mauri on niin suurikokoinen, että tuo ei meillä onnistu, mutta voisin kuvitella kyllä että mäyräkoira tykkää kun ilmasta tuoksut käy kasvoihin ja mäyräkoira voi korista käsin johtaa joukkojaan tuulta päin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Entäs peräkärry? Siinä Mauri varmasti mahtuisi kulkemaan ja kun oviliehukkeet jättäisi auki, kävisi tuuli kasvoihin sielläkin!:)

   Poista
 3. No miten tuollaista naamaa nyt kukaan voisikaan vastustaa ja jättää rapsuttamatta :) Ei taitais meidän pojat koriin mahtua...pitäsköhän yrittää, kuitenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria: Kokeile, jos vaikka mahtuisivat. Tuo meidän kori on kai nimenomaan koiran kuljettamiseen tarkoitettu. Maksimilasti on 5 kiloa. Mirkun lisäksi koriin voi siis lastata vielä reilut puolitoista kiloa tavaraa - esimerkiksi matkaeväitä Mirkulle!;)

   Poista
 4. Vähäks näytät ylväältä matkustamossas! Laittaaks ton korin kansi kiinni kun ajatte, vai tähyääks sun mammas tuolta yli ja sää saat katella maisemat?:D Mulle on kans kaavailtu tollasta koria. Toistaseks ei oo näkyny, kuulemma oikeaa "ei oo tullu vastaan" eli siis mamma on laiska ja lykkää mut mieluummin autoon ku lähtee ite polkemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsalandia: Kansi laitetaan kiinni, mä kurkkailen sit kannen rei´istä emäntää tai korin seinämän rei´istä maisemia. Välillä aukaistaan kansi, mutta silloin mä alan kuikuilla vähän liikaa ja se saattais olla vaarallista.
   Sano säkin mammalles, että korinhankintaan vaan. Vielä on ihania kesäisiä polkupyöräilyretkipäiviä edessä!:)

   Poista
 5. Jos tosta yhdistelmästä, suloinen koira + koppa + polkupyörä, ei joku hurmaannu, niin sydän on jäätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Kyllä te pojat aina osaatte ilahduttaa mua ("Ja mua myös", huikkaa emäntä tuolta takavasemmalta). Mä oon kuulemma aika söpö tapaus. Uskotaan!;)

   Poista
 6. Vau mikä menopeli. Ja istut siinä kuninkaallisen näköisenä ja söpönä. Ainoa tapa muuten päästä torille kun tulisivat häätämään pois jos itse kävelisi. Nellukka ei tuohon mahtuisi, neiti kun painaa 9,6 kiloa.

  Näin pari viikkoa sitten pyöräilijän jolla oli pyörässään takana kiinni sellainen teltan näköinen tsydeemi jossa yleensä kuljetetaan lapsia - mutta siinä oli koira sisällä! Googlailin ja totesin oli se oikeasti tarkoitettu koirille, ei lapsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Ei muuta kuin peräkärryostoksille, niin pääsee Nellikin pyöräilemään!
   Meillä ei koiraa ole häädetty torilta, vaikka se on siellä itse tepastellut. Emäntä on kai niin tyhmä, ettei ole tiennyt sen olevan kiellettyä eikä kukaan koiranvihaaja ole sattunut kohdalle ja ajanut meitä pois!:)

   Poista
 7. Olli joutuu kävelemään, kun ei ole vielä tehty tarpeeksi isoa pyöränkoria. Tuollainen peräkärrysysteemi nähtiin torilla tämän kesän aikana. Torillahan ei lain (tai järjestyssäännön tai mikä se oli) mukaan saa koiria tuoda, mutta Oulun torilta niitä ei ole häädetty pois. Torin laidalla on kahviloita ja niissä Ollikin on vieraillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Kiitos vaan kaikille teille viisaammille, pitänee tästälähin pitää Mirkku poissa toreilta! Onneksi emme ole saaneet äkäisiä lähtöpasseja.
   Ollillekin peräkärry. Ja kaikille muillekin mäyräkoirille. Järjestetään sitten mäyräkoirien kesäleirin lisäksi myös mäyräkoirien polkupyöräkulkue - kaikki mukaan viirit viuhuen!:)

   Poista
 8. Ihana polkupyöräilevä Mirkku-leidi. Jos venyttelevän Paavon mittaa kuonosta hännän päähän on pituutta taatusti metri. Eli vaadi vaan metreittäin lakua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Svea: Samaa mieltä minäkin oon, oon venytellessäni varmasti yhtä pitkä kuin Paavokin. Yks lakumetri jokaista kymmentä mäyärkoirasenttiä kohti, sanon minä!;)

   Poista
 9. Eiks mun aiempi kommentti tullutkaan läpi, vai painoinko vahingossa ruksista, ennenkuin lähetin viestin?

  Enivei, toi on aivan huippu menopeli ja Mirkku näyttää NIIIIN ihastuttavalta siellä korissa. Itekin oon yrittänyt sivusilmällä katsella jonkinnäköistä koirille tarkoitettua polkupyöräkoria tai peräkärryä. Ei oo vielä pistänyt sopivaa silmään, mut toi on aivan ihana! Mistä tommosia löytää, toriltako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Ei oo näköjään tullut viesti perille. Onneksi nyt tuli!:)
   Kori löytyi ihan tavallisilta markkinoilta. On kuulemma tarkoitettu nimenomaan eläinten kuljettamiseen. Suosittelen!:)

   Poista
 10. En vaan kestä tuota ekan kuvan ja kuvatekstin yhdistelmää, Mirkku on niin paras! Kätevää kun mäyräkoiraystävä on pienikokoinen, onnistuu tuommoisetkin aktiviteetit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa: Kiitos, on kiva, että meidän touhuista on iloa muillekin! Ja kyllä: Mirkku on superkätevä mukaanotettava, kun se on niin mini.:)

   Poista