keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kahlaaja


"Ei oo yhtään kylmää!"

Mirkku pääsi 
ensimmäisen kerran
kokeilemaan kahlaamista.
Kummallista:
kuralammikoita kaihtava koira
ilmiselvästi nautiskeli rantavedessä räpeltäessään.

9 kommenttia:

 1. Mä jo aattelin, että te ootte nähneet kahlaajalinnun ;) Mutta Mirkkuhan se vaan on heittämässä talviturkkiaan. Toivottavasti ei flenssu iske, vesi on vielä kylmää.

  VastaaPoista
 2. Hui, sä kahlaat kylmässä vedessä ihan rohkeena. Mäkin käyn järvenrannalla useita kertoja viikossa (ei ole virallinen ihmisuimaranta), muttei oo tullu mielenkään tassutella vedessä. Mä pahaa pelkään, että tän sun juttus innoittamana äippä yrittää suostutella mua veteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Ei Mirkku pitkään kahlannut, kiskoin pois kun tyyppi ei itse ymmärtänyt tulla pois:) Olihan nyt jo aikakin heittää talviturkki. Milloinkahan emäntä uskaltaa...?;)

   Myrsky: Jep, Rohkeus on toinen nimeni (Tohkeus paremminkin, sanoo emäntä)!:)
   Ja kuule, Myrskyseni, muruseni: kokeile säkin, se on kivaa. Ja jos pääset veteen ilman hihnaa, voit yrittää livahtaa väljemmille vesille. Mua ei päästetty irti, niin että tuhahdan taas kerran emännän tiukalle pipolle!

   Poista
 3. Vedessä voi kahlata ainoastaan sorsan tai muun mielenkiintoisen asian vuoksi, mutta että ihan huvikseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli: Mirkku on vielä niin lapsi, ettei taida ymmärtää, että vedestä saattaisi saada saalistakin. Ehkäpä tämä asia kesän aikana kirkastuu!:)

   Poista
 4. Siitä se lähtee, Mirkku - uimahulluus nääs! Mauri on käynyt uimassa meressä jo kolme kertaa tänä keväänä, vaikka vain ihan pienet lenkit. Vesi on niin kylmää vielä että tyhmä matte ei päästä kauaksi aikaa pulikoimaan, varsinkaan kun mäyräkoiralla on erikoinen tapa sukeltaa enemmän kuin uida....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Aika varovaista tuo Mirkun meno oli ekalla kerralla, mutta kunhan vesi lämpenee ja rohkeus kasvaa, ehkäpä Mirkku uskaltautuu ihan oikeasti uimaankin.
   Mauri on tietenkin oivaltanut, että pinnan alla ne parhaat saaliit polskivat ja siksi sukeltelee!;)

   Poista
 5. Nelli koluaa kaikki ojat ja vetiset kohdat pellolla/metsässä mutta asfaltilla kiertää lätäköt. Ei näitä oikeen aina ymmärrä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: No ei tosiaankaan! Mirkkukin haraa vastaan, kun pitäisi ylittää lammikko, mutta liejuisiin kuoppiin syöksyy innoissaan. Lätäköissä on kai mäyräkoirien mielestä liian puhdasta vettä!:)

   Poista