sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Rohkea tyttö


"Et sinä minua uhkaa."


Lokakuussa aloitettu siedätyshoito
tuottaa tulosta:
Mirkku uskaltaa jo olla
samassa huoneessa hirmuisen imurin kanssa.
Aina ei tarvitse edes mennä piiloon.
Toisinaan neiti käy jopa nuuskimassa helvetinkonetta ja
saattaa juosta johdon perässä, kun se kelautuu imurin sisälle.

12 kommenttia:

 1. Täällä tulee päivityksiä, niin ettei perässä pysy ;)

  Kyllä imuri osaa olla hirmu pelottava. En silti muista pelkäskö Elli pienenäkään ihan kauheasti imuria. Mielestäni se oli kyllä aina uteliaasti katsomassa, että mitäs täällä puuhataan. Ihan häiriöksi asti välillä ;) Luutuamiseen se usein otti osaakin. Minä moppasin lattioita ja Elli mopissa kiinni ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: No nyt on ollut aikaa päivittää, välillä saattaa tulla pidempiäkin taukoja:)
   Siivoamisesta vielä: Mirkku pelkää myös lattiaharjaa ja moppia. Jokin noissa varrellisissa siivousvälineissä hirvittää. Myös lapiot, lumikolat yms. pitkänmalliset esineet tuntuvat olevan pelottavia. Kummallinen koiran mieli.

   Poista
 2. Olli on tottunut imuriin, mutta vielä joskus täytyy tehdä muutama hyökkäys kohti äänekästä kitaa joka meinaa viedä mauno mesikämmenen uumeniinsa.

  Jos olisi robotti-imuri, kulkisiko koira sen perässä koko ajan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli: Toki Ollin pitää Maunoansa puolustaa!;)
   Jos olisi varaa robotti-imuriin, olisi hauska kokeilla koiran suhtautumista siihen. Sellaisesta Mirkku saattaisi olla innoissaan, koska kaikki lattialla kulkevat eläinelut kuten Zhu Zhu Pets-hamsterit ovat Mirkun suosikkeja.

   Poista
 3. Mauri ei halua imurin kanssa olla samassa tilassa ollenkaan, eikä siihen varmaan totu ikinä, kun ei ole vajaassa 10 vuodessakaan kerta tottunut. Että melkosen hyvin on Mirkkuliini siihen nähden siedättynyt, hyvä Mirkku! :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Olen ollut iloisesti yllättynyt siitä, miten hurjasti Mirkku on reipastunut imurin suhteen. Aluksi imuri aiheutti nimittäin niin hirveitä paniikkikohtauksia, että Mirkku piti viedä kokonaan pois kotoa imuroinnin ajaksi. Noista viimesyksyisistä kauhunhetkistä on siis kuljettu pitkä matka. Hyvä Mirkku tosiaankin!:)

   Poista
 4. Hienosti on siedätyshoito tehonnut. Kun imuri otetaan kaapista, Nelli poistuu toiseen huoneeseen, lattian pesu taas on mielenkiintoista. Lopputuloksena siten pesty lattia jossa selvät tassunjäljet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Ei Nellille varmasti voi olla vihainen, vaikka pestyllä lattialla tepsuttaakin. Varmasti suloinen näky nuo tassunjäjet!<3

   Poista
 5. En oo kyl mitenkään lempiystävä imurin kaa, mä kierrän sen kaukaa, mut kyl me mahutaan samassa huoneessa oleen.

  Piänenä mä roikuin lattiapesimen sienessä ja ku sain sen irti juoksin hirmuista haippaa karkuun.

  Mulle etitään koirapikkuveljee. Olisko sulla just sun näköstä ja kokosta veljee meille? Mä oon niin ihastunnu suhun. Meijän äippä sijotti sut yhteen dekkarinovelliinsa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Siis ihan tottako sä saat pikkuveljen? Mahtavaa! Sit sulla on aina seuraa!

   Mä en kyllä tunne ketään mun näköistä ja kokoista. Kaikki on niin hirveen isoja muhun verrattuna.
   Eikä näin söpöjäkään oo muita, hihii!;)

   Mitä ihmettä? Onko musta tullut kirjallinen hahmo? Missä sen novellin voi lukea? Täytyisihän mun tarkistaa, vastaako kirjallinen hahmo esikuvaansa?:)

   Poista
 6. Juu, sä oot kyl niin patentin kokonen ja näkönen, ettei toista, valitettavasti. Oltas haluttu just sun näkönen velipoika mulle.

  Ihan totta, susta on tullu kirjallinen hahmo, mut kyl me sitten ilmotetaan... Sä oot siin novellissa kyl yhtä palvottu ku livenäkin, kih hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Voi harmi, kun en tiedä ketään yhtä ihanaa kuin mä!;)

   Ilmoittakaa ehdottomasti, kun pääsen itsestäni lukemaan. On ihanaa olla palvottu, ainakin näin livenä ja varmasti sit myös kirjallisesti!

   Muisk, Myrsky-muruseni!<3

   Poista