perjantai 27. heinäkuuta 2012

Pakene henkesi edestä!


"Tuu säkin tänne turvaan!"

Silityslauta,
tuo pölynimuripirulaisen
paholaismainen sisar
oli tämänkertaisen pakenemisen syynä.
Suuret, kummallisen muotoiset esineet
- sekä äänettömät että äänekkäät -
kauhistuttavat Mirkkua.
Pakenemisreaktion saavat aikaan mm.
imuri, silityslauta, moppi, lattiaharja sekä sateenvarjo.
Tötterö päässä Mirkku ei pääse suosikkipiiloonsa sohvan alle
vaan joutuu tyytymään kakkosvaihtoehtoon naulakon alla.
 


8 kommenttia:

 1. Voi Mirkkua! Mauri pelkää myös samalla tavoin imuria, on aina pelännyt ja tulee todennäköisesti aina pelkäämäänkin. Onneksi se kyllä myös rauhoittuu heti, kun imuri on pistetty pois päältä. Toivottavasti niin tekee myös Mirkku - rapsutuksia sinne pienelle kauluripotilaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Jaahas, Maurikin on siis siivouskammoinen!:) Mirkkukin rauhoittuu samantien, kun imuri laitetaan siivouskaappiin. Nykyään neiti saattaa myös juosta imurinjohdon perässä, kun se kelataan imurin sisälle. Myös sohvan takaa kurkistelu kuuluu asiaan. Ennen ei olisi tullut kuuloonkaan, että Mirkku olisi näyttäytynyt imuripaholaiselle. Edistystä tapahtuu!

   Poista
 2. Töttöröö Mirkku!
  Imurin kita on kauhea, se voi syödä lelut ja luut. Kannattaa varoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli: Herranjestas sentään, Olli! Nythän sä vasta pahan pistitkin. En oo tullut ajatelleeksikaan, että se voi syödä mun herkut ja lelutkin. Mä oon vaan pelännyt sitä, että se syö mut! Nyt pitää alkaa pelätä omaisuutensakin puolesta. Hui kauhistus!

   Poista
 3. Imuri on ihan kauhee kapistus - mun mamma on yritäny joskus imuroida mun karvoja. Kato että ne olis imurissa suoraan koirasta eikä lattian kautta. Ei muuten onnannu ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Hui hirvitys, mikä ajatus! Mä oon niin pieni, että livahtaisin varmaan vahingossa kokonaan imuriin!:)

   Poista
 4. Voi, Mirkku, kaikkee sää sitte pelkäätki. Mä en oo tainnu ikinä pelätä imurii. Mun mamma sanoo, et jo pikkutyttönä mä olin sille siivousapuna, niin imuroinnissa kuin lattiota mopatessa. Mähän olin vähän niinkuin mopin jatke ;) Mattojakin joskus purauttelen. Joo, äippä ei siivotessa kiinnitä muhun mitään erityistä huomioo, korkeintaan kannustaa siivoamaan.
  Edes sateenvarjo ei mua pelota. Silloin kun mä olin pieni, niin äippä avas sateenvarjon lattialle ja heitti sen alle muutaman raksun. Reippaana tyttönä mä ne sieltä poimein, eikä pelottanut yhtään. Joten voin kertoa, ettei tarvi pelätä ainakaan imurii, harjaa, moppii eikä sateenvarjoa. Enkä usko et' silityslautakaan vaarallinen on. Rohkeutta, kamu :)
  T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Mä oon semmoinen pieni höppänä, että pelkään vähän hassuja juttuja. Mutta ehkä pelko pienenee, kun mä kasvan! Kiitos tsempistä, kamu!:)

   Poista