tiistai 3. heinäkuuta 2012

Telttailija


"Täältä puuttuu mäyräkoiralle välttämättömät mukavuudet:
täysi ruokakuppi ja pehmeä sänky."

Emännä ystävä oli löytänyt varastojensa kätköistä
miniteltan,
joka oli kuin tehty Mirkulle.
Telttailun lisäksi Mirkun kyläilyreissuun sisältyi
riehumista koiraystävä Tyynen kanssa sekä
jo perinteeksi muodostuneet
Tyynen ruokakupin tyhjentäminen ja
puruluiden varastaminen.

14 kommenttia:

 1. Tosi sopivan kokonen teltta sulla. Äkkiäkös sä pehmeen vuoteen sinne hankit ja hyvät eväät.

  Meijän Pyry-papallakin oli ollu teltta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky: Oisin mielelläni ottanut tuon teltan mukaani kotiin. Ois voitu pystyttää se olkkarin nurkkaan ja mä oisin voinu leikkiä retkielämää. Emäntä ois sitten voinut tuoda mulle sinne aina ihania retkieväitä.
   Jos saan joskus oman teltan, oot sinne tervetullut!:)

   Poista
 2. Voi että kun onkin juuri mäyräkoiran mentävä teltta, tuollaisesta Mauri-setäkin varmasti tykkäisi, jos pihalleen saisi! Sinne kelpais sitten piikalikkaa huudella eväitä tuomaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Oi, mäyräkoirien telttaleiri olisi mahtava juttu! Joka koiralla oma teltta ja palvelijoilla yhteinen kenttäkeittiö, josta kannettaisiin herkkuja telttailijoille. Mihin laitetaan leiri pystyyn?;)

   Poista
  2. Hei tuollainen telttaleiri me muuten laitetaan vielä pystyyn, sellainen koko Suomen laajuinen! Kerätään kaikki (bloggaavat)mäykyt ja pidetään festit! :)

   Poista
 3. Joo, ja Mauri voisi toimia koko pippaloiden seremoniamestarina, MC Maukka! Me ollaan taatusti mukana, pidetään oma mäykkyjen jamboree!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Maukka, alahan jo koota levysalkkusi sisältöä!;)

   Poista
 4. Ihana teltta ja telttailija! Ja joo, mekin voidaan osallistua telttafestareille! Alma haluaa olla grillimestari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alma & kumpp: Jaahas, palvelusväkeä ilmoittautuu joka suunnalta. Kun Alma on grillin ääressä, saadaan varmaan superherkkuja! Mirkun ainoaksi tehtäväksi taitaakin jäädä nautiskeleminen!:)

   Poista
 5. Jes, jes, jes. Mäkin oon mukana, mul on iso puoljoukkueteltta, vai mikä se nyt oli ja kenen se nyt oli. Että sinne mahtuu paljon sakkia. Mammat vois leipoo meil raparperipiirakkaa ja Alman grillimakkarat kelpaa varmaan kaikille. Ehei, Mirkku, sun tehtävä on vieraiden kanssa seurusteleminen, niinkuin kunnon emännän kuuluukin. Et sä lonkkaa niin vaan pääse vetämään. ;) Bileet voi alkaa!
  T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Jes, loistoporukka saadaan kasaan!:)
   Tarjoilut saavat veden kielelle jo nyt. Ja tottakai me tarvitaan mahdollisimman iso teltta, että kaikilla on reilusti tilaa köllötellä.
   Näistä tulee kaikkien aikojen parhaat pippalot!

   Poista
 6. Me halutaan kanssa ilmoittautua telttaleirille! :D Pojat voivat keskittyä niiden grilliantimien syömiseen ja yleisen häröilyn aiheuttamiseen. Voidaan myös järjestää loputtomia juoksukilpailuja, niissä me ollaan hyviä ;)

  Mahtava teltta, just kuin mäykkymitoituksella valmistettu! :)

  VastaaPoista
 7. Maria: Tervetuloa vaan, mitä isompi joukko, sitä hauskempaa meille tulee! Ja loistavaa, että keksitte lisää ohjelmaa. Tästä tulee superleiri!:)

  VastaaPoista