sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Hui kauhistus!


"Huijausta! 
Ne kaksi viimeistä tavua tarkoittavat ihan jotakin muuta kuin tällaista mautonta palloa.
Ota sä se kur, niin mä pidän pitsan."

Meillä ei tarvita sen kummempia pelotteluita
Halloweenina tai muinakaan päivinä.
Kurpitsasta riitti Mirkulle kylliksi kauhistusta.

8 kommenttia:

 1. Karseen iso kurpitsanmöllikkä. Kuka tahansa tommosta kahvatas. Mitä se teille tuli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Mä arvasin, että te ymmärrätte. Se kaamea kurpitsa oli yhtä iso kuin mä ja mua painavampikin. Hui hirvitys tommosia mötiköitä!

   Poista
 2. Mitä, puhuko joku jotain pipsasta? Mä tuun syömään! Kummia palloja teidän kotiin tulee, Mirkku, eihän tolla varmaan ees pysty leikkimään. Mitä se sun matte oikein ajatteli? Pusuja sulle, ja jaksamista sen emännän kanssa :) t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Mauriseni, sä oot aina NIIn samalla aaltopituudella mun kanssa. Muiskut siitä!<3
   Kyllä mulla onkin kestämistä sen naisihmisen kanssa, kun se on niin monimutkainen. Ei tuon pallon kanssa tosiaankaan voi leikkiä, sehän jyräis mut alleen.
   Jos pitsasta puhutaan, niin mä oon aina valmiina. Pari viikkoa sitten löysin kadunvarrelta pitsanjämät. Söin ne. Siitä(kin) tuli sanomista. Eipä taida emäntä ymmärtää, että se on aina kotiinpäin, kun saa syödä ilmaiseksi ulkona!;)

   Poista
 3. Moi Mirkku! Toi on just viisasta olla varuillaan, ko koskaan ei tiiä, mikä hyökkää pienen ja viattoman mäyräkoiran kimppuun. Mut tiiäkkö että kurpitsoja ei tartte pelätä, ei ne tee mittään. Mää tiiän, ko mä näin vähän aikaa sitte tositosi ison jättikurpitsan. Muaki kyl aluks kavahdutti, mut sit olin rohkelikko ja huomasin, että se kurpitsa vaan olla möllötti. Määki tahon pitsaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nauravanakki: Moi itselles! Joo, kurpitsoitten kanssa kannattaa olla varuillaan. Mäkin totuin kyllä tuohon kurpitsaan, kun huomasin, ettei se hyökkääkään. Mut kauhistuttavia ne on silti. Hui, mitä kokemuksia meillä molemmilla on kurpitsoista!:)

   Poista
 4. Meidänkin naapurin portaille oli ilmestynyt noita viime viikolla! Ihmettelin pariin otteeseen, kun lenkuralle lähtiessä ohitettiin ne. Kasvaakohan ne suoraa maasta? Hmm.. Onneksi ne ei kuitenkaan tulleet tekemään lähempää tuttavuutta.

  T:Alma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alma ja kumpp.: Oo onnellinen, että ne pysyivät kaukana susta, mokomatkin mokkulat!:)

   Poista