lauantai 24. marraskuuta 2012

Mistä niitä ilmaantuu?


 "Jaahas, tutustutaanpa asetelman sisältöön!"


 "Mmm, oikein herkullinen maku!"


"Korvani sojotus osoittaa minun olevan tyytyväinen."

Onneksi tässä taloudessa asuu
vain yksi mäyräkoira
(ja vain yksi leluostoksilla liikaa innostuva emäntä).
Jos niitä
(kumpia tahansa)
olisi useampia, hukkuisimme leluihin!

6 kommenttia:

 1. Heh heh, mun emäntä oli kans kova shoppaileen leluja kun mää olin pieni, ja kyl niillä paljon leikittiinkin. Mulla oli olkkarin kulmassa oma lelulaatikko, melkein suurin hupi oli levitellä lelut pitkin lattiaa ja sit pistää matte keräämään ne laatikkoon....nykyään revin hupihommina säpäleiks mielummin pahvilaatikoita, tyhjiä vessapaperirullia ja muuta kivaa, mul on siis tämmönen yhden miehen paperisilppuriyritys, nääs. Mukavaa lauantai-iltaa sulle söpöliini! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Mä voisin tulla silppuroimaan sun seurakses, mäkin nääs tykkään rullien sipeltämisestä.
   Mä luulen kyllä, että toi mun emäntä hankkii mulle noita leluja vielä sittenkin, kun mä oon vanha ja harmaa. Ja mä luulen, että mä rakastan niitten riepottamista vielä sittenkin, kun oon hidas ja raihnainen! Mut onneks siihen on vielä aikaa!;)
   Iloista iltaa sullekin, hurmuri-Mauri!<3

   Poista
 2. Vitsin hieno kasa leluja - mä saan leluja harvakseltaan kun kuulemma mä vaan hajotan ne. Siis kuulkaas kun se hajottaminen on sitä leikkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Mä kyllästyn moniin leluihin aika nopeesti, mut tennispallojen repimistä ja hajottamista rakastan! Se on todellista leikkiä, siinä oot oikeessa, Nelliseni!:)

   Poista
 3. Näytätpäs Mirkku onnelliselta lelujes keskellä!:) Pienellä koiralla on suuria aarteita lelukopassaan. Mä tein joskus sellasen postauksen, jossa esittelin kaikki mun lelut. Siitä on aikaa. Ne on edelleen kaikki ehjinä ja menossa mukana, ne lelut, ja nyt niitä on varmaan triplasti. Ainakin. Mut ei leluja mun mielestä voi olla liikaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsalandia: Hyvin on lelut säästyneet, kun kaikki on vielä ehjiä. Kiltti poika, Jalo!:)

   Poista