tiistai 6. marraskuuta 2012

Superkestävä lelu


"En uskalla koskea siihen, kun katsominenkin pelottaa."

Blogikamullemme Almalle
oli löydetty superkestävä lelu.
Tästä innostuneena emäntä syöksyi kauppaan
ja toi iloissaan Mirkulle samaisen vinkuluun.
Mutta mitä ihmettä?
Mirkku pelkää uutta ihanaa Kong-luutaan!
Tästä taitaa tosiaankin tulla
kaikkien aikojen kestävin lelu,
kun leluntuhoaja ei uskalla
lainkaan koskea leluunsa.

14 kommenttia:

 1. Oijoi, mietin jo Alman postauksesta että pitäiskö käydä hakemassa myös :) Koht kaikki osalliset saa jotain Kongin mainostusrahoi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemmy: Ehkä Lemmy olisi rohkeampi ja uskaltaisi jopa lelulla leikkiä. Me ei taidettaisi kelvata Kongin mainostajiksi!:)

   Poista
 2. No ei mikään ihme että pelottaa on tuo luu sen verran ison näköinen - verratuna pikkuiseen tyttöseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Tiedä häntä, mikä tuossa luussa pelottaa - lieneekö se koko, väri vai kokonaisuus. Ääni tuntuisi houkuttelevan, mutta jokin tökkii. Sen siitä saa, kun emäntä valisee lelun eikä anna koiran päättää!:)

   Poista
 3. Mistä kaupasta tuo löytyi? Paavolle kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Svea: Kaupan nimi oli Pets and Friends. Ehkäpä Paavo uskaltaisi koskea leluun.:)

   Poista
 4. Ensin katsoin, että sulle on ostettu parin kilon puntti, että saat tehdä voimaharjoituksia. Ai se onkin lelu? Kyllä pienelle sievälle ihana-Mirkulle pitäisi ostaa ennemmin pieni ja sievä lelu.

  Terveisin iso muiskauttaja Olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Iso muiskauttaja, olet ihan oikeassa! Minä olen söpöjen ja pehmoisten lelujen ystävä, en mokomien punttien! Muiskautus pikkumuiskauttajalta!<3

   Poista
 5. No ei hyvää päivää, ku on kolakan kokonen luu! Mekin säikähdettiin. Ei ihme, että sun silmät pyärii pelokkaana.

  Ton monsteriluun voit lahjotaa vaikka Ollikalle, siin olis luu miästä myäden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: No eikö ookin aikamoinen mötikkä? Taitais tosiaan olla enemmänkin Ollikalle sopivaa kokoa, siinä on aidosti miehinen mies ja lelut sitä myöten!:)

   Poista
 6. Gaumee Mirkku, kyllä sua ny koetellaan taas - ensin tuotiin kotiin kurpipsa, ja nyssit tommonen mötikkä. Kongit on kyllä muuten velmuja, semmosta määkään en oo koskaan saanu rikki. Vaan mulla olikin semmonen pikkunen lelu: http://www.zooplus.fi/shop/koirat/lelut/kong/kong_lelut/141705

  Siihen matte laitto aamusin jauhislihaa kun olin pieni, ja sitten vielä juustoa lopuks, ja käytti sen mikrossa niin että juusto suli lihalle kanneksi. Ja semmosta mää jäin sitten into piukeena jyystämään, ko matte lähti töihin. Ja joka ilta se oli tyhjentynyt viimestä murua myöten. Oliskohan sun mahollista vaihtaa toi hurja luukki semmoseen? t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Nii-in, aina tuon naisihmisen kanssa koetellaan...
   Mullakin on tuollanen tavallinen kongi, mut en tykkää siitäkään. Kun siitä ei irtoo mitään eikä sitä voi ravistella, niin mitäs sellasella lelulla muka tekee? Sillon se on ihan kiva, kun sen sisälle laitetaan nameja, mut muuten musta ihan turha kapistus.
   Mulle emäntä laittoi sinne ihan vaan mun omia pehmitettyjä muroja. Miks mä en koskaan saa tollasta mikroherkkua? kysyn minä ja luon syyttävän katseen emäntään.

   Poista
 7. Jiihaa, hyvä että lelua löyty vaikka Mirkku ei tainnutkaan ihastua mokomaan. :D Alma täällä supisee että vois tulla vinguttaa tota Mirkun puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alma & kumpp.: Tervetuloa, Alma, leikkimään meille milloin vaan!:)

   Poista