keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Iloinen ilta

 

 "Saako tulla jo?"


 "Jee, tää on hauskaa!"


 "Joko mä hyppään?"


"Vau, kato miten mä loikkaan!"

Kun on sateinen ilta ja
kotona odottaa energinen mäyräkoira,
emännän täytyy käyttää luovuutta.
Kuten hyvin tiedetään,
mäyräkoiraa on turha edes houkutella sadesäähän.
Tänään rakensimme
agilityradan kotitalon vintille.
Superhauskaa -
sekä Mirkun että emännän mielestä!

16 kommenttia:

 1. Mirkku, sen lisäks että oot niin syätävän söötti muutenkin, niin nuo sun korvasi on kyllä ainoat laatuaan, ku ne lentää noin lujaa eri suuntiin! Mutta ainoa laatuaan sinä olet muutenkin, muiskuja! Toivottaa tupsluurikuningas Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Ainoa laatuani tosiaankin, mutta ainutlaatuinen olet sinäkin, Mauri-kulta! Muiskut tupsluurikuninkaalle!<3

   Poista
 2. Vautsikka vaude, ku sun äippäs on nokkela! Vintin hyätykäyttöö. Aivan mahtavaa!

  Ilolla katotaan sun hyppyäs ja putkeilua. Oot sä kyllä superhieno tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Mä tykkään agilitystä! Kiva, että emäntä sai tuon idean eikä mun tarvinnu lähtee ulos sateeseen. Tulee tosiaankin vintille hyötykäyttöö. Ja mulle hyötyliikuntaa!;)

   Poista
 3. Onpa teillä kiva ullakko! Alma tykkäisi agilitystä, mutta sitä ei pääse täällä oikein missään harrastamaan kovien ruuhkien takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alma ja kumpp.: Tehkää tekin oma rata, sinne pääsee aina!:) Meillä on onneksi ollut paikallisessa seurassa tilaa. Päästiin alkusyksystä alkeiskurssille ja nyt kokeillaan, miten edistytään. Tuskinpa meistä mitään supertaitajia tulee, Mirkun koko saattaa asettaa aikamoisia haasteita. Mutta huvikseenhan voi aina harrastaa!:)

   Poista
 4. No voi vitsit, vähäks sulla on komee pomppurata! Äippäs on kyllä ihan huippu. Mä pääsen kyllä välillä kiihdyttämään kellarin varastokäytävällä hepulijuoksut, mutta ei mulle sinne mitään akilitirataa oo koskaan rakennettu. Pitääki vinkata, ehkä jopa taloyhtiön väelle saakka, että josko tuollainen koiria aktivoiva harrastemahdollisuus saatais tännekin ;)

  Ja noi korvat... Ihanat, taas kerran <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsalandia: Meilläkin on pitkä kellarikäytävä, mut mä pelkään siellä vähän, kun siellä on niin pimeetä ja isoja metalliovia ja outoja loukkoja. Mieluummin hengailen vintissä, siellä pääsee joskus pyydystämään myös sinne vahingossa lentäneitä lintuja!
   Sano säkin äipälles, että oma rata kellariin!:)

   Poista
 5. Voi miten mahtava rata - kyllä sulla Mirkku on fiksu emäntä kun tuollaisen keksi. Hienosti sä liidät, kyllä kannattaa käydä kurssilla. Nyt vaan kisaamaan miniluokkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Mä en oikein tiedä, miten kisailujen kanssa käy, kun mä oon NIIN pieni. Meidän kurssin ohjaaja ainakin arveli, etten mä pysty hyppäämään pituutta, mut katotaan. Me ollaan vasta ihan alussa, joten eihän sitä tiedä, vaikka mä yllättäisin kaikki!:)

   Poista
 6. Kauheen pitkä putki! Saithan sää koirakarkkia temppuillun jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Kiitos huolenpidostasi, Olliseni! Sain karkkia jokaisen tempun jälkeen. Ja kyllä mä tekisin noita temppuja ilman namejakin, varsinkin putkessa juoksen ihan ilman palkkaakin. Se on mun ehdoton suosikkijuttu!:)

   Poista
 7. Sinulla Mirkku ollu kivat temppuulut siellä :) Me täällä riehutaan ja leikitään...hyvässä mielessä siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MariaM: Eikös riehuminen ole aina hyvässä mielessä tapahtuvaa toimintaa?;)

   Poista
 8. Mainio keksintö, koti-sisätemppurata. Mukavaa temppuilua sulle, Mirkkuseni! T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Kyllä mä oonkin tyytyväinen, kun emännällä leikkasi kerrankin! Ja hauskoja temppuiluja sullekin, Elliseni!:)

   Poista