maanantai 26. marraskuuta 2012

Tila lopussa

Meille tuli ilmoitus,
että blogimme tallennustila loppui.
Palaamme kuvien kera,
kun saamme ongelman ratkaistua.
Jos joku osaa neuvoa,
olemme neuvoista kiitollisia.
Näihin kuviin ja tunnelmiin!
Mirkku ja emäntä:)

13 kommenttia:

 1. Samaa asiaa on blogger herjaillut minullekin jo jonkin aikaa. Herjasta huolimatta olen saanut jonkun kuvan blogiin ahdettua. Picasa-albumista olen poistanut kaikki muut kuvat, jotta blogikuville olisi tilaa. Myös minua kiinnostaa ongelman pysyvämpi ratkaisu eli herjailun loppuminen eli jään kuulolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amati: Joskus aikaisemmin sain lisäkuvia ahdettua, vaikka aluksi herjaili. Nyt ei kuitenkaan onnistu. Seuraamme tilannetta!:)

   Poista
 2. Herramunjee, miten voi muka olla, ettei noin pienelle sievälle Mirkkuselle muka löydy enää tilaa..?? Mää en osaa auttaa, vaan ainoastaan kauhistella, ku oon kuitenki vaan koira. :) Toivottavasti kerrot kuitenki kuulumisia, kuvia ootellessa. T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Sitähän mäkin ihmettelen, että miten tämmönen minikoira voi viedä liikaa tilaa! En mä minnekään katoa, joku ratkaisu etsitään!
   Muiskaus Mauriselleni!:)

   Poista
 3. Mitä tää ny tarkottaa! Ei oo tilaa? Kuka siäl asuu? Eiku oikeesti, ei mekään tiedetä mitä pitäs tehä. Maksaa lisätilasta?

  Mut, pliis, kirjottele kuiteskin vaikkakin ilman kuvia, meil tulee muuten hirmeen ikävä sua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Jostain maksusta se kone ilmotteli, mut ei me kai semmoseen ruveta. Etitään joku ratkaisu, ei me lopeteta tätä hommaa. Ei siis hätää, murulaiset!;)

   Poista
 4. Mirkulla on niin suuri sydän, että se täyttää koko bloggerin!<3

  Lataatteko kuvat Picasan kautta vai kuinka? Ootteko pienentänyt kuvia ennen lataamista? Itsehän en edes tiennyt kuvien tallentuvan Picasan kansioon, jonka juuri löysin netistä löytyneiden ohjeiden mukaisesti google.fi-sivulle blogitunnuksillani kirjautumalla: sieltä yläreunasta lisää ja valokuvat... Mutta ei siellä ole kuin parisenkymmentä kuvaa! Ja sitten löytyikin tällainen info jostain: jos kuva on pienempi kuin 800x800 pikseliä, niin sitä ei lasketa pois ilmaisesta tilasta. Pitäisköhän paikkansa, Jaltsalandia kuvat kun on pienennetty alle 650 pikselin kokoon...?

  Moni tuntuu hankkineen lisätilaa tuolta Picasan kansion kautta vanhoja jo ladattuja kuvia pienentämällä, hirveä homma tosin. Lisätila maksanee muutamia dollareita, joten sekään ei välttämättä ole ylisuuri investointi ihastuttavan Mirkkulaisen kuvia ajatellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää kyllä korjata, kyllähän meillä olikin Picasassa kuvia miltei tuhat! Mutta tallennustilasta käytetty vain 33% eli oliskos tuosta kuvien pienentämisestä sitten kiinni...?

   Poista
  2. Jaltsalandia: Ei emäntäkään ymmärtäny, että ne menee jonnekin Picasaan ne kuvat. Pitää käydä kattomassa tuota kansiota. Mutta kun me ollaan niin tumpeloita noitten pienentämisten ja muitten kanssa... Pitääköhän meidän alottaa uus blogi?

   Poista
 5. Minulle tuli tuo sama herja ja ongelma poistui, kun ylipäätään latasin picasan koneelle. Sen jälkeen on kuvia saanut taas lisäillä vaikka kuinka monta, ja ihan pienentämättä. Tosin siinä on se inhottava puoli, että kaikki koneella olevat kuvakansiot lienevät nyt googlen hallussa..? Mutta kannattaa yrittää, jos omalla koneella ei vielä picasaa ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa: Me ollaan nyt ihan hukassa tämän tilahomman kanssa. Yritetään löytää ratkaisu!:)

   Poista
 6. Kuvat menee Picasaan...? Kaikkea sitä kuulee, täytyy tarkistaa mistä on kyse ja minkä verran on tilaa. Kun siirryin vuodatuksesta bloggeriin niin tein vaan niin että linkkasin kuvat ja kun vuodatuksesta katosi kuvat niin ne katosivat blogger-blogista. Siksi kai pystyn niitä vielä lataamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Onnenpekat, kun pystytte latailemaan. Jospa ymmärtäisi edes jotakin näistä jutuista, mutta kun ei niin ei. Tämä homma on siis ihan vaiheessa. Palaamme asiaan aikanaan. Ja jos joku ystävällinen osaa ratkaista ongelman ja antaa meille (yksinkertaisia) ohjeita, olemme superkiitollisia!:)

   Poista