lauantai 15. syyskuuta 2012

Hei hei heijastin!


"Mä loistan naapuriin asti!"

Ystävällismielinen muistutus
kaikille blogiystävillemme:
heijastinaika on alkanut!
Nyt valoisevat välineet päälle
sekä karvaisille että karvattomille!
Meillä toimii edelleen tuo viime syksynä
kolmella eurolla hankittu heijastinliivi.

14 kommenttia:

 1. Hienosti näkyy kauas, siis liivi ja sen mukana Mirkku. Kuvastakin voi päätellä, ettei ilman heijastinta tumma koira näy yhtään mihinkään pimeässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Mirkku ja emäntä ovat heijastimitta pimeässä täysin näkymätön pari, emännällä kun on aina vielä mustat vaatteetkin. Mutta kyllä heijastin on helppo juttu (kun sen vaan muistaa kiinnittää takkiin jo valmiiksi, ei se muuten ole koskaan mukana...)!:)

   Poista
 2. Loistava Mirkku! Hyvä ja ajankohtainen muistutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Svea: Mirkku, tuo ajankohtaisasioiden asiantuntija, pitää muutkin ajan tasalla!;)

   Poista
 3. Loistat kuule tänne asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Kiva kuulla! Me saatiin viime syksynä autoilijoiltakin kiitosta tuosta liivistä, näkyy kuulemma tooooosi kauas!:)

   Poista
 4. Liivi loistaa kilpaa siun kauneutes kanssa Mirkku! ;)

  Meillä on otettu käyttöön sellanen Orbilocin vilkkuva "varoitusvalo" jo, mutta mamma on sitä mieltä, että pitäis kyllä tuollainen liivikin olla. Se vilkkuva valo kun ei aina oo oikeessa asennossa, että näkyis vastaantulijoille, se kun roikkuu tossa kaulapannassa...

  Heti ens viikolla siis ostoksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansku ja Bono: Joo, ehdottomasti vaan liiviostoksille, se toimii aina! Meilläkin oli viime syksynä ensin tuollainen vilkkuvalo, mutta se putosi jo tokalla käyttökerralla ja se olikin sitten siinä. Liivi ei joudu hukkaan. Nappiostos siis!:)

   Poista
 5. Me saatiin joskus iskältä kommentti, että ollaan kuin joulukuusia, kun oltiin äipän kanssa lenkillä heijastinvehkeet päällä. Näyttiin kuulemma kauas.
  T: Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Joulukuusena on hyvä olla!
   Meillä emäntä osti itselleenkin samantyylisen heijastinliivin, katsotaan, mitä vastaantulijat siitä sanovat!:)

   Poista
 6. Oletpas kokonaisvaltaisesti heijastettu!:) Se on tärkeetä, pukeutua heijastinpukuun, koska me pikkukoirat ollaan aika pieniä näkyäksemme pimeässä ilman heijastusta. Mulla loistaa puvun lisäksi hihna, ja panta, ja sitten siinä hihnassa killuu vielä irtoheijastin - joulukuusia todella ollaan, niinku Elli tossa totesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsalandia: Hyvä hyvä! Sä oot esimerkillisesti varustautunut koira, Jalo!:)

   Poista
 7. Olipa hyvä Mirkku, kun tästä muistutit. Meillä on nääs siskon kanssa aina ollu heijastinliivit, sekin kun oli pikimusta olento niin eihän toi mattekaan koiraansa erottanut hihnan päässä enää marraskuussa. Viime talvena vaan kävi niin, että sisko kyllästy odottamaan että maten köntys saa vaatteet päälleen, ja siks Mira puri heijastinliiviin kyljen kokoisen reiän...MUN liiviin siis tietenkin. No, on mulla kyl heijastavat valjaat, hihna ja sit irtoheijastin niinkö Jalollakin, mutta kyllä mä sen liivinkin tahtoisin, kun se auttaa vähän pitää ton mahanalusenkin kuivana sit. Pitääpä lisätä tämä maten muistilistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Kylläpäs Mira teki töllöntyön, kun puri liivin rikki - ja vielä SUN liivin!;)
   Hyvä, että matte laittoi tuon asian nyt listalle, niin saat säkin uuden ja ehjän ja lämmittävän liivin!:)

   Poista