maanantai 24. syyskuuta 2012

Sadesään lenkki


"En halua mennä ulos."


"Leikitään, että tää ois niinku käyny jo ulkona."


"Mee sä vaan, mä nukun vielä."

Mäyräkoira ja syyssade -
mahdoton yhdistelmä.
Kaatosateessa 
emännän perässä
alistuneena juputtava mäyräkoira
on masentava näky
(kunhan sinne ulos asti ensin selvitään).

12 kommenttia:

 1. Juu kato kun me mäyräkoirat ollaan mahdollisesti osaksi sokeria (kun ollaan kerta niin makeita), niin aina on olemasssa se riski että suletaan tonne sateeseen. Ja miltäköhän meidän emännistä tuntuis räpiköidä sateessa mahanalus paljaana ja märkänä, kysyn vaan. T. Toinen mäyräkoira, joka sateella EI lenkkeile. Ei, ei ja vielä kerran ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Voi rakas Mauri-setä, sä ymmärrät mua aina! Muisku sulle!<3 Ja jos huomennakin sataa, mä laitan emännän yksinään lenkkeilemään ilman mitään sadevarusteita. Tietääpähän sitten, miltä tuntuu!

   Poista
 2. Me allekirjotetaan sun jokainen hajatelmas!

  VastaaPoista
 3. Mun täytyy ny Mirkku kertoa sellanen jutska, että mua ei sade haittaa! Juttu on kyl silleen, et jos kuulen aamulla, et ikkunaan ropisee pisarat niin ei mulla oo mikään kiire juuri minnekään. Saatan jopa kääntää kylkeä vielä siinä vaiheessa ku mamma puhisee ulkovaatteet päällä eteisessä. Mutta, mulle ei anneta vaihtoehtoja, ulos on mentävä. Sit ku ekat pisarat on nenän päähän sattunu nii en jaksa enää kurtistella kulmiani vaan annan mennä suurella riemulla hajuja etsien! :D Kerran oon tehny silleen, et kävelin tien päähän, kävin kakkalla ja juoksin kotiin, mut kertaan se jäi.

  Taidan olla vähän outo :D

  --
  Bono

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansku ja Bono: Oot ehkä vähän outo, mut eihän outoudessa mitään vikaa oo!:) Huh, mä kurtistelen kyllä kulmiani sadelenkin loppuun asti!

   Poista
 4. Joo, ei sateella ulos - ainakaan kovin vapaaehtoisesti! Siellähän kastuu ja likaantuu tassut ja massut;)
  Syysterveisin Tiitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa: Oot Tiitu ihan oikeessa. Pysytään me tytön vaan sisällä, kun keli on kurja!;)

   Poista
 5. Aika hyvin kyllä maastoudut tohon koppaas ja pehmoeläimiin. Ja vähintäänkin näytät olevan hyvin sikeässä unessa - eihän sellaisesta nyt raaski sadelenkuralle herättää :)

  Sun pitää Mirkku pukee sadetakki niskaan ja tanssia sadetanssi, silleen näistä kurakeleistä selvitään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsalandia: Kuule, mun emäntä raaskii aina herättää mut, kun pitää muka lähtee pissalle. Mä yritin ehdottaa sellaista kissanvessaa, mut ei mennyt läpi. Pöh. Miks kissojen ei tarvii mennä sateella ulos? kysyn minä ja nakkelen niskojani närkästyneenä. Ja se sadetakkikaan ei suojaa mua kokonaan, aina kastuu korvat ja osa masusta ja tassut. Kurjuus!

   Poista
 6. Hyvä, Mirkku, just tolleen. Näkispä äippä nyt, et' muutkin vetelee sadesäällä sikeitä ku mää. Leikitää vaan - et' tää olis just niinku käyny ulkona ;)
  T: Elli
  PS. Makosia unia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Kiitos ymmärryksestä ja makoisia unia sullekin, sisko!;)

   Poista