torstai 6. syyskuuta 2012

"Voi minua!"


"Olen murheen murtama."
 
Emännällä on enemmän iltamenoja kuin ennen.
Osa niistä on yhteisiä Mirkun kanssa,
osaan ei Mirkku valitettavasti voi tulla mukaan.
Mäyräkoiran murhe on lohduton,
kun se joutuu jäämään yksin
kaksi kertaa päivässä.
Mirkku,
tuo tuhansien tunteiden tulkki,
ei peittele mielialojaan.
Harrastuksiinsa lähtevä emäntä
saa jälleen kerran tuta nahoissaan,
mitä on syyllisyys.


12 kommenttia:

 1. Tiiän kuule ton tunteen - mutta mä olenki hoitanu homman niin, että oon pelästyttäny mun mamman. Eka kerran ku jäin ypöyksin koko illaksi haukuin oikein kunnolla. Se oli emännälle ihan oikein! Nykyään pääsen mukaan melkeen joka paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Mä taidan kokeilla tuota, kiitos vinkistä!:)

   Poista
 2. Voi Mirkkuseni, mitä jos tulisitkin tänne meille hoitoon iltaisin, mä pitäisin sulle seuraa ja voitais yhdessä kytätä tuon meidän umpikujan kulkijoita, ja tehdä kaikkea muuta mäyräkoiramaista - ne pihlajanmarjat saisit kyllä syödä yksin kaikki. Muiskut sulle! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Oi Mauriseni, olisit varmaan maailman paras hoitaja! Voisin tuoda sulle tuliaisiksi herkkukeksejä, ne varmaan maistuisivat sullekin! Muisku Maurille!<3

   Poista
 3. Kyllä se niin vain on, että sellaista syyllistäjää kuin mäyräkoiran naama saa hakemalla hakea, eikä ihan äkkiä löydä...Sun täytyy, Mirkku, vähän painostaa, että tarvit kaverin sinne pitämään sulle seuraa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria: Kaverinhankkimispainostus on aloitettu. Ja emäntä sanoo, että se alkaa toimia. Katsotaan, kuinka kauan tätä yksinäisen mäyräkoiran elämää kestää ennen kuin emäntä heltyy!;)

   Poista
 4. Kappas, mä just postasin vähän samanlaisen kuvatuksen mun plokiin!:)

  Kahdesti päivässä yksin jääminen on kyllä kertakaikkisen kauheeta. Mun mamma sanoo, ettei se siks voi hommata kuntosalikorttia, kun sitten mä olisin entistäkin enemmän yksin ;) Siispä mamma istuu kaiken liikenevän vapaa-ajan soffalla mun kaa napostellen, eiks nii!

  Näytät kyllä murheen murtamalta. Mä voisin kans pitää sulle seuraa, kun me ollaan molemmat tällasia ainokaisia, yksineläjiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsalandia: Hienot pötkötykset sulla onkin, kävin katsomassa teidän tontilta.
   Hei, sun emäntä on tosi uhrautuvainen, kun jää sun kanssasi kotiin eikö mee kuntosalille. Mikä ihana ihminen!
   Mielelläni ottaisin :)sutkin seurakseni, kun ei tähän talouteen näytä muita koiria karttuvan. Wink wink, emäntä!;)

   Poista
 5. Emännällä ei ole arkena iltaharrastuksia, koska mäyräkoira osaa syylistää. :D Minut on selkeästi aivopesty koska isäntä kyllä usuttaa menemään kun valitan mutta en millään raaskisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alma&kumpp: Oi tuota mäyräkoiran syyllistämisen lahjaa - ja mäyräkoiran emännän syyllistymisen lahjaa!;)

   Poista
 6. Meillä on sama vika kun osalla muistakin kommentoineista, mamma ei vaan raaski poistua kotoa kun nakkiparka on viettänyt siellä yksin jo monen monta tuntia! Onneksi välillä on vapaapäivä :) Peukku kaverinhankintasuunnitelmille, Maunoltakin kysellään melkein päivittäin, että "Haluaisitko pikkuveikan tai pikkusiskon?"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa: Sama tilanne siis monessa mäyryläisperheessä!
   Emäntä kuitenkin pohtii, olisiko Mirkku välttämättä pelkästään innoissaan pikkusiskosta. Saattaa olla, että hänen kuninkaallinen korkeutensa Mirkku saattaisi olla nyreissään, kun tajuaisi menettäneensä ainokaisen koiran asemansa. Jäämme pohtimaan asiaa...:)

   Poista