maanantai 10. syyskuuta 2012

Lisää lämpöä!

 

"Kuule, mua palelee ja tää patteri on kylmä!"


"Aha, et aio reagoida mun ruikutukseeni mitenkään."


"Hohhoijaa, tympii jo tää sama virsi,
jota oot mulle koko kesän hokenut :
talossa ei ole vielä laitettu lämmityksiä päälle."


"Tämä ei ole mäyräkoiraystävällinen talo.
Etkä sinä ole mäyräkoiraystävällinen emäntä,
kun et ota mua kainaloosi lämmittelemään.
Siispä mökötän."

8 kommenttia:

 1. Mökötykset nurkkaan Mirkkunen ja ryhdyt hankkimaan itsellesi koirakaveria, jonka kyljessä on AINA lämmintä, turvallista ja lokosaa. MOT.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Yritys on kova, uskokaa mua, pojat!:)

   Poista
 2. Kaameeta Mirkku, kyllä meitä kahta nyt koetellaan näiden omistajien toimesta - aletaanko kapinaan? Selkeesti sullakin pitäis olla joku kiva pomppa, mitä vois pitää päällä sisällä niin ei viluttais. Ja arvaa tuleeko kylmä jos joudutaan kajakkiin, kysyn vaan....t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Joo, mä kävinkin jo lietsomassa kapinaa teidän blogin puolella. Mulla on pomppa. Ja sadetakki. Ja villapaita. Mut aina vaan palelee. Ja hui kauhistus, miten kylmä siinä kajakissa tuleekaan!
   Kuule: jäädään me maihin, laavulle nuotion ääreen ja pistetään nuo emännät menemään merelle keskenään. Ois seuraa jokaisella!:)

   Poista
 3. Ei oo meilläkään vielä lämpöjä päällä ja kaiken kukkuraksi mun mamma laittaa kaikki ikkunat auki kun se tulee kotiin. Sitte se laittaa villasukat jalkaan. Ei ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Joo, meillä ihan sama juttu. En ymmärrä minäkään! Mullekin pienet villasukat jalkaan, jos kerran tuuletetaan!:)

   Poista
 4. Onko tässä takana joku ihmisten salaliitto, kun ei meilläkään vielä lämmitetä? Leivinuunikin pysyy kylmänä ja sen kyljessä kun on niin kiva köllötellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Nyt halkoja uuniin ja tulta perään! Mitä ihmettä tämä mäyräkoirien palelluttamisoperaatio nyt oikein on? Ihmiset hoi! Me olemme lämpöätarvitsevia eläimiä!

   Poista