torstai 20. syyskuuta 2012

"Hupsis - taas!"

 

 "Miten tässä taas näin kävi?"


"Ai ettet enää usko mun selityksiäni?"


"Ihan sama.
Mä oon mäyräkoira ja 
kannan pää pystyssä vastuun töllöntöistäni!"

Mirkku on päättänyt
ottaa tosissaan mittaa emännästä.
Eilinen sohvalle hupsahtaminen
toistui tänä aamuna.
Viimeistä erää
ei ole vielä oteltu.

18 kommenttia:

 1. Hupsista, sä oot rohkee plikka ;) Meillä iskä ajoi mun oikeuksiani päästä soffalle kun olin pieni. Äippä vastusteli, mut joutui antamaan periksi. Kaks vastaan yks ja ykskaks mä olin soffal' Jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Mun oikeuksiani ei aja kukaan. Niinpä otin oikeuden omiin käsiini. Katsotaan, kuinka käy...;)

   Poista
 2. No mutta, nythän sä oot selkeesti tarjoomassa apua ja taustatukea sille pehmoelimelle sun takana, eihän sellasia voi hyväsydäminen mäyräkoira yksinään jättää sohvalle, helou hei. Ekaks jätetään pyyhkeet petaam...eikun viikkaamatta ja sit unohdetaan pehmoelimet kylmentymään yksinään sohvalle, ja ollaan kummissaan kun mäyräkoira, tuo pieni piikalikkanen, painaa sit ylitöitä kaiken korjatakseen. Voi Mirkku-pieni, koita kestää. Mää voisin jaksaa tätä vuodatusta pitkään, uskokko. Oon kokenut vuodattaja. T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Kiitos vuodatuksesta. Ja kiitos erityisesti taustatuestasi. Kyllä Mauri-setä selvästi tietää, miten raskasta on olla laiskan emännän palvelija ja pehmoelinten suojelija ja kaikkea muutakin. Mäyräkoiran elämä on NIIN raskasta!

   Poista
 3. Kyllä mäyräkoira vaan kuuluu sohvalle, varsinkin niin pieni tyyppi kun Mirkku. Eihän sieltä lattiatasolta edes näe mitään, eikä siellä voi käpertyä ihmisen kainaloon, kun ihmiset ei hengaile lattialla... Täällä ajetaan Mirkun sohvaoikeuksia! Tsemppiksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liisa: Olet aivan oikeassa. Mun emäntä ei vaan ymmärrä tuota. Kiitos tsemppauksesta, on ilo huomata, että mun sohvaoikeuksieni puolesta nousee mäyräkoirakansanliike!:)

   Poista
 4. Juu, kyllä soffalle täytyy päästä:) sanoo Tiitu sohvanvaltaaja

  VastaaPoista
 5. Hehee.... "siis jos kaikki muutkin niin mä kans..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: "Eipäs naureskella siellä", sanoo emäntä.
   "Naureskelkaa vaan, minä vien voiton!", sanoo Mirkku.

   Poista
 6. Mää oon aina sanonut, että sun paikka on sohvalla. Ja kaikkien mäyräkoirien paikka.

  terveisin Olli, sänkyjen ja sohvien suurkuluttaja

  ps. meidän äippä sanoo, ettei mäyräkoiran kanssa kannata taistella tuosta sohva-asiasta, kun sitä häviää kuitenkin. Kannattais ihan oman mielenterveyden vuoksi luovuttaa suosiolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Olli on NIIN oikeassa!:)
   Kiitos Aikulle vinkistä, mutta emäntä taitaa kuitenkin vielä yrittää pitää päänsä. Kuten sanottu, täällä isketään lujaa vastakkain!;)

   Poista
 7. Hyvä Mirkku! Oikee meininki! Sohvat kuuluu mäyräkoirille! Kyl oli sun jo aikaki nousta parrikaadeille! Kyl se sun ihminen kohta väsyy, niin niille kaikille lopulta käy taistelussa mäykkyjen kanssa! Gou göörl!

  Lietsomis- ja tsemppausterveisen,
  Soffan kuningatar Nakki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauravanakki: Arvoisa soffakuningatar Nakki, kiitos tuesta ja kannustuksesta! Tiedän olevani oikealla asialla ja aion ajaa oikeuksiani hamaan loppuun (eli sohvallahengailemisluvansaantiin) asti!:)

   Poista
 8. Juuri näin, Mirkku (ihanine korvinesi ☺), juuri näin se menee. Sitkeys palkitaan. Aloitithan tuon “oman tassun oikeuden” vaatimisen jo kesäkuussa rahin valloituksella. Luonnollisesti seuraavaksi tulee soffa ja sitten jokakoiran päämäärä eli ihmisen sänky.
  Onnea urakkaan ja aurinkoiset syysterveiset Töölöstä☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Töölöläinen puhuu asiaa. Ja tuo pitkän tähtäimen suunnitelma kuulostaa oikein lupaavalta. Tuumasta toimeen ja terkut Töölöön!:)

   Poista
 9. Voi Mirkku, Paavo niin ymmärtää tilanteesi. Paavo nimittäin pääse sohvalle, mutta nyt käydään taistelua siitä, saako Paavo tulla ihmisten viereen sänkyyn nukkumaan. Lisää oikeuksia mäyräkoirille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Svea: Paavo-ystäväiseni, olet jo pitkällä taistelussasi! Tsemppaan sinua kohti lisäoikeuksia!:)

   Poista