sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Iltamielenosoitus


"Mä en ala."


"Kello ei oo vielä paljon mitään ja mun pitää mennä jo sänkyyn."


"En anna sulle iltamuiskua.
Meen tähän nurkkaan enkä edes katso sua.
Mä oisin halunnut vielä riehua."

Usein on hirvittävän vaikeaa
saada Mirkku nousemaan uniltaan iltapissalle.
Sitten on taas vaikeaa saada äskeinen unikeko
rauhoittumaan yöunilleen.
Oma paikka
ei aina miellytä mäyräkoiraa.

6 kommenttia:

 1. Mä siis niin ymmärrän sua. Ensin herätetään leikkimään ja sitten se lopetetaan kesken. Ai pissille....? No ihan sama ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Kiitos ymmärryksestä. Leikkien jättäminen kesken on ehkä maailman typerin asia - siis silloin, kun joku (nimeltä mainitsematon) käskee tekemään niin!

   Poista
 2. Määkään en tykkää kun illalla herätetään vielä pissalle, mut mun matte väittää etten mä oikeasti ees kunnolla herääkään sillon, vaan kävelen puolinukuksissa iltalenkin ja painelen sit jatkamaan unia. Jos sataa niin en suostu kyl minkäänlaiselle lenkille, vaan korkeintaan tohon kulman taakse vaan. Sulla tota virtaa riittää, ilmasko oot niin simpsakan mallinen typykkä! Ja taidat kyllä erinomaisen hienosti ton mielenosoitustaidon, ei tarvii kyllä kenellekään jäädä epäselväksi, jos mäyräkoiraa on kohdeltu vääryydellä, niinku sua nyt selkeesti on. Voimia sulle taistoon Mirkkuseni! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Kiitos taas kerran, Mauri-setä, noista kannustavista sanoistasi! Sä oot kyllä jo sen verran varttunut, että sulla on ilmiselväti vähän erilaiset iltarituaalit. Kyllä mäkin varmaan vanhetessani jätän riehat vähemmälle. Mutta en varmasti koskaan KOKONAAN luovu niistä!
   Muisku!<3

   Poista
 3. Ai kauhee, mamma taas hihittelee täällä sun kuvilles. Oot kyllä aika taitava mököttään! Mäkin oon kyllä iltapisulle lähtiessä usein puoliunessa, saatan jopa torkahtaa vielä eteiseen heijastinpuku ja panta päälläni, mutta ah, kadulla vastaan tulvivat ihanat hajut kyllä virkistävät unisimmankin uroon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsalandia: Kyllä, ulkoilma virkistää. Mitäs vievät ulos, jos ei kerran saa herätä?;)

   Poista