tiistai 2. lokakuuta 2012

Harmia haavasta


"Mä en mahdu nukkumapaikkaan tää typerä torvi päässä!"


"Huomaatko, että mun on hankala olla?"

Mirkulla on jalassa haava.
Haava on pieni, mutta
harmi sitäkin suurempi.
Mirkku ei anna haavan olla rauhassa
vaan nuolee sen rikki uudelleen ja uudelleen.
Tötteröittäminen tarkoittaa Mirkun maailmassa
välitöntä mielialan romahdusta.

10 kommenttia:

 1. Ou nou, kylläpä sua ny koetellaan. Tiiäkkö, mullakin on pieni haava tassussa, matte löysi sen ku nualin koko ajan jalkaani. Mut mulle suihkutetaan siihen Cothivetia, se on niin hirrrrmeen hajusta mun miälest, etten halua mennä koko koipea lähellekään. Ja matte sanos et se on antibakteerista kans, mitä se nyssit meinaakaan. Pikaista paranemista sulle söpöliini, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Meilläkin emäntä huomasi tuon haavan, kun mä lurputin sitä koko ajan. Se oli jo melkein parantunut, mutta mä nuolin sen rikki ja sit mulle laitettiin tuo inhottava tötterö. Pah.
   Mulle on laitettu siihen jotain antibakteerista rasvaa ja ulkona täytyy pitää laastaria siinä päällä.
   Jaa Cothivet? Mun pitäs varmaan sanoo emännälle, että kokeiltais sitä, ehkä mä sit pitäisin kieleni irti jalasta. Kiitos vinkistä, viisas Mauri-setä!:)

   Poista
 2. Voi Mirkku-armahin kun sun täytyy pitää tuota tötteröä, se on niin ikävä. Mullakin oli se viime keväänä kun jouduin siihen kulkusleikkaukseen. Ensin oli kauheaa, kun törmäilin huonekaluihin ja ulkona tötterö jäi maahan kiinni. Sitten emäntä leikkasi tötteröä pienemmäksi ja samaan aikaan opin liikkumaan pää pystyssä.

  Toivottavasti sun haava paranee nopeasti. Annan sulle tässä ison pusun *muiskis*.

  t. Olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Haava näyttää jo hyvältä, sanoo emäntä. Mä en itse oikein näe sitä, kielellä vaan tunnustelen. Enää ei kuulemma tarvii kauan pitää tötteröä.
   Kiitos parantavasta muiskusta, muiskautan ison muiskun takaisin!<3

   Poista
 3. Kui sulle on haava päässy tuleen jalkaan? Hyppelitkö jossain risukossa? Voi, voi. Onpa harmillista pitää tota tötsää, mut parempi se, kun että sun sulosääres olis pitkään kipeen.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Kiitos, pojat!
   En oikein muista, missä tuo haaveri sattui, mulla kun on aina niin kova meno päällä ulkona, etten ehdi paljon huomata, mitä tapahtuu ja missä.
   Kyllä tää tästä pian paranee. Olkaa te pojat varovaisia, ettei satu mitään, mikö aiheuttaa tötteröittämisen. Se on IN-HOT-TA-VAA!

   Poista
 4. Voi pientä raukkaa. Olisi kiva kun voisi koiralle selittää miksi nuoleminen on ei-ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Niinpä. Ja olisi Mirkun emännällä mielessä monta muutakin asiaa, joita olisi kiva voida selittää koiralle. Ja moneen niistä liittyy nimenomaan tuo ei-ei!;)

   Poista
 5. Luen paljon erilaisia blogeja ja nyt tuli pakottava tarve laittaa linkki tänne. Tiedäthän NYT-liitteen identtiset kaksoset-kuvat (http://nyt.fi/category/identtiset-kaksoset/) ?

  Nyt löytyi Mirkulle vastine: http://frontporchindiana.blogspot.fi/2012/10/is-there-end-to-cuteness.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Kiitos mahtavista nauruista, pelastit päivän!<3 Voiko olla mahdollista, että jollakin toisellakin olennolla kuin Mirkulla on tuollaiset korvat?:)

   Poista