torstai 25. lokakuuta 2012

Käkoilua


 "Tässäkö sitä tottelevaisuutta koulutetaan?"


"No nyt mä osaan jo tän. Seuraava liike, kiitos!"

Tokoilu on
sekä Mirkun että emännän mielestä
välillä vähän hidastempoista,
varsinkin silloin kun joudutaan
odottamaan omaa vuoroa.
Tämän parivaljakon kohdalla
voisimmekin kutsua lajia nimellä
kärsivällisyyskoulutus,
tuttavallisemmin KÄKO.

6 kommenttia:

 1. Kuule Mirkku, mää ehdotan että meet lakkoon samantien - en oo ikuna ollu koirakoulussa missä vuoroaan odottavat joutuu vankilaan, mikäs kannustin se on kenellekään suoriutua omasta vuorostaan kunnolla, kun häkki heilahtaa heti uudestaan. Ei sillä, emmää oo tokokoulus koskaan käynykään ku jälkikoulus vaan, mut sisko kävi eikä sekään kertonu koskaan kaltereiden taakse joutuneensa. Jos olisin ollu sun mukana niin oisin purru Mirkun mentävän reiän tohon häkkiin heti! Pusuja ja voimia sulle moisten kokemusten keskelle lähettää Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Kiitos taas kerran tuesta, Mauri-setä! Mä muiskautan tuolle sun symppiskuonollesi ison muiskun ja näen jo silmissäni, miten sä oisit pelastanut mut häkistä!:)
   Meillä ootellaan aina omaa vuoroa häkeissä. Tai autossa. Mut autossa on mulle liian kylmä, niin että oon mieluummin hallissa muitten kanssa.
   Saan siinä seurata toisten touhuja ja välillä saan nameja ja sit onkin jo mun vuoro.
   Ja kuule: kylä tokokoulussakin saa välillä riehua. Me otetaan emännän kanssa aina välillä superspurtteja, heitellään palloa ja muuta kivaa.

   Poista
 2. Onks toi häkki joku huili- ja taukovankila? Kaikkee sitä näkeekin. Mut sulla on hiano pulloveri. Ihanko on äippäs sen tehny? Hauskoja reenejä sulle ja äipälles!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Joo, noi häkit on meidän koirien huilipaikkoja. Siellä saa olla, jos osaa olla ihan hiljaa ja nätisti. Jos rupee haukkumaan toisille tai hillumaan, joutuu menemään yksikseen autoon. Siks mä oonkin ihan hissukseen ja kattelen vaan ympärilleni, kun ootan omaa vuoroo. En haluu olla yksin kylmässä autossa.
   Emännän äippä on tehnyt mulle tuon paidan. Ai että se on hyvä ja lämmin!:)

   Poista
 3. Härrekuu millaiseen häkkiin ne on ihanan Mirkun laittaneet! Nyt vaadit kuningatarkohtelua eli palvelusväki tuokoon parhaimmat herkut eteesi ja tehköön sirkustemppuja sinua viihdyttääkseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Mistä arvasittekin, mitä päässäni liikkuu? Taidatte olla ajatustenlukijoita! Sain juuri äsken makoisan luun, mutta ne sirkustemput ovat vielä näkemättä. Emännällä on koko ilta aikaa esittää parhaat ohjelmanumeronsa!:)

   Poista