sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Korvat kaakkoon


"Mitä hihitystä mun selkäni takaa kuuluu?"


"Miks mulle aina nauretaan?
Mä en vaan mahda mitään näille korvilleni. Ne tekee ihan mitä haluaa!
Sitäpaitsi: jos avaruusoliot päättää lähettää viestejä maapallolle,
mulla on vastaanottimet valmiina!""

Mirkun korvat
ovat jatkuva ilonaihe.
Ne liehuvat, lepattavat,
kääntyvät nurinperin
välillä erikseen, toisinaan yhtä aikaa.
Täydelliset (hupi)korvat!

18 kommenttia:

 1. Mirkku, sun korvat on täydelliset miten päin tahansa :) Noi ihmiset on vaan niin erikoisia, että ne nauraa ihan luonnollisille asioille!

  Mun mamma sano kans eilen, et mullaki on vastaanotin valmiina, jos ufot haluaa yhteyksiä. En kyllä oikeen tykänny moisesta lausahduksesta, on toi kaulurin käyttö muutenki niin kamalaa.

  Kaikesta huolimatta, ihanan laiskaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansku ja Bono: Kurjaa, kun joudut sen kaulurin kanssa kulkemaan. Toivottavasti pääset pian eroon siitä!
   On se hyvä, että meillä on anturit asemissa, jos sattuu tulemaan kiinnostavia viestejä. Siitäpähän sitten saavat, ihmiset, kun naureskelevat meille!;)
   Joutilasta sunnuntaita teillekin!:)

   Poista
  2. Toi avaruusjuttu on ihmisistä tosi hauskaa, kun mullekin siitä piti vitsailla. Laittaisivat itselleen kaulurin päälle niin kyllä jäätyis ihmisen ilme.

   Poista
  3. Aikku ja Olli: Joo, eivät varmaan tykkäis jos niille työnnettäis joku salaojaputki päähän, niin ettei korvat sais olla vapaana. Kokeilisivat tosiaan, niin eivätpä naurais!

   Poista
 2. Zeeeh, säkin kuulut kastiin korvat aina nurinpäin? Noitten korvien osalta noi sun kuvas vois olla ihan kuin meikäläisestä. Välillä erikseen, välillä yhtä aikaa nurinpäin. Pääsee aivot tuulettumaan ;) Ja tosiaan, kuulee paremmin jos ne avaruusoliot alkaa viestittää. Juu, täydelliset korvat on meillä, siis sulla ja mulla. Ja varmaan joka ainoalla (mäyrä)koiralla tässä maailmassa. Piste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Just niin, Elliseni! Me ollaan täydellisiä korviamme myöten!:)

   Poista
 3. Ei sais kyl naureskella toiselle, sullahan on selkeesti vaan tuuletus meneillään. Tollaset korvat on kyl gaumeen kätevät, ne voi nostaa tullein tuulettuun ja kuivuunkin jos tarvii. Mulla kun on tää pitkä tukka, niin korvat ei sen alta juuri nouse, vaikka matte sanoo kyl et mä liikutan korvia eri asentoihin, niinkö vaikka hörölle jos joku sanoo että "nami" ja silleen. Muiskuja sulle, jos alkaa nauru ottaan liikaa päähän niin tuu meille, voidaan yksissä tuumin tuhota toi mun saama häränhäntäluu. T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Mä arvasin, että sä ymmärrät mua, Mauri!
   Oi, mitä herkkuja sulla on siellä! Tulisin heti, jos saisin sen pienen auton, jota olen emännältä pyytänyt. Voisin sillä suhahdella ympäri Suomea blogiystäviä tapaamaan. Vaan eipä ole autoa näkynyt...
   Nauti sä siitö herkkuluustasi, mä muiskautan sulle suunraikastusluuntuoksuiset muiskut!<3

   Poista
 4. Mirkku, olet suloistakin suloisempi liehukorva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Liehukorva kiittää kehuista ja kauniista nimestä!:)

   Poista
 5. Hihii, korvasi ovat kyllä melkoisen suuret (ja ilmeisen itsepäiset)! Onneks sun ihmisväki pitää susta hyvää huolta ja tarvittaessa kääntää sun korvat oikein päin ettei esimerkiks sade pääse yllättämään nurinkurisia korvalaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsalandia: Kyllä, emäntä huolehtii aina ulkoillessa, että korvat ovat oikeinpäin. Muutenhan niihin saattais lentää vaikka kärpänen - tai pieni lintu, kun mun korvat on tosiaankin aika suuret. Aattele nyt: linnunpesä korvassa. Huh!;)

   Poista
 6. *reps* Sul on kyl hulvattomat korvat. Ne näyttää ihan pieniltä rukkasilta. Älä vaan paa niitä naulaan! *reps*

  Sä oot syätävän sulonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Oi kiitos, pojat! Kukaan ei koskaan ookaan kehunut mun korviani rukkasten näköisiksi. En taatusti laita niitä naulaan vaan kuljen entistä ylväämpänä pienten rukkaskorvieni kanssa!:)

   Poista
 7. Mullekin sanotaan monesti, että laita korva paikoilleen. En ymmärrä. Sitten ihmisen käsi tulee hiplaamaan mun korvia. Nauravat, että sataa vesi sisään. Kummaa porukkaa asuu meillä kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Myös mun korvia oiotaan. En tiiä miks. Korvat menee sinne minne ne haluaa silloin kun ne haluaa. Niillä on oma tahto eikä se tahto tottele ihmistä (eikä näköjään koiraakaan)!:)

   Poista
 8. Pipukka:
  ”Linnunpesäkorvat” voi Mirkku, miten sä oot hassu ;)
  Ole ylpeä korvistasi, ne on aivan ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipukka: Kiitos, kyllä kelpaa taas kulkea hassut korvat hörössä - tai ihan miten päin tahansa!;)

   Poista