keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Sateisena aamuna


"Mua palelee niin kovasti, että haluaisin vaan nukahtaa ja unohtaa kylmyyden."


"Toisitko mulle vielä lisäpeiton?"

Onko surkeampaa näkyä kuin
sadelenkin jälkeen kylmästä tärisevä mäyräkoira?
Emäntä teki Mirkulle lämmitysoperaation:
ensin koira hangattiin pyyhkeellä kuivaksi.
Sitten otettiin kuiva pyyhe ja
käärittiin Mirkku siihen.
Kapaloitu koiraraukka
laitettiin lämpimään kantokassiin ja
kantokassi kiinni patteriin.
Tärinä ja kummallinen kurkkuääni lakkasi 
vasta pitkän teholämmityksen jälkeen.

12 kommenttia:

 1. Mirkkuseni, matte loysi sen linkin minkä Myrskyn ja Tuiskun emäntä joskus postasi, ts paikan mistä ne Pyry-papan hienot takit oli tilattu - tuolla on mallisto erikseen pienen pienille koiraneideille, joskohan sieltä löytyis sulle vaatetta niin ettei sun tarttis rassun noin gaumeesti palella. Katopas täältä: http://www.kaarinanelainpukimo.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Kiitos tuosta linkistä, me käytiin heti kattelemassa ja hienolta näytti!:) Muiskut teille molemmille!<3

   Poista
 2. Voi hyvä tavaton, onpa sua paleltannu. Sulle pitää laittaa villapaita päälle sisälläkin, ainaskin sen jälkeen ku tuut ulkoota. Tai kuule, sulle pitää hankkii KOIRAkaveri. Kyljikkäin on tosi lämmintä pötkötellä. Me suositellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Arvatkaa vaan, montako kertaa oon pyytäny, että saisin henkilökohtaisen lämpöpatterin? Arvatkaa myös, oonko saanu? No en. Jos emäntä ei itse valitse mulle köllöttelykaveria, saatan tuoda joskus ulkoa jonkun itse valitsemani koirakaverin!;)

   Poista
 3. Voi sua pikku-Mirkku! Mää kyllä tulisin sua lämmittämään niin mielelläni. Minäkin tärisen kylmän lenkin jälkeen niin että koko sohva hytisee. Mamma laittaa sitten torkkupeiton mun päälle. Ihania nuo ihmiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Oi Olliseni, tule joutuin kylkeeni köllöttelemään!
   On ne ihmiset ihania. Paitsi silloin, kun ne vie tollaseen kurjaan keliin ulkoilemaan. Onneks on kotona peittoja, laukkuja ja villapaitoja.

   Poista
 4. Voi ei! Toivotaan Mirkku että sä vähän karaistut. :< Muuten sut pitää pukea talvella Michelin-mies pukuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alma ja kumpp.: Emäntä sanoikin mulle tuon lenkin jälkeen, ettei se varmaan uskalla viedä mua talvella ulos ollenkaan, kun nyt jo menee tää paleleminen ihan mahdottomaksi. Mulle passaa kyllä, että pötköttelen koko pitkän talven yli lämpimässä lepopaikassa. Peitettä päälle ja ruokaa kuonon eteen, niin jopas kelpaa!;)

   Poista
 5. Voi Mirkku! Mulla riittää tota turkkia, tule kainalooni köllimään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsalandia: Tulen mielelläni, sinä ihana paksukarvainen ystävä!:)

   Poista
 6. Voi pientä! Noi sadekelit on kyl aivan huippukarseita. Mua ei vapaaehtoisesti lenkille saa moisella ilmalla! Jos et kerran omaa patteria saa, niin sun pitäis kyllä ehdottomasti päästä emännän syliin, paidan alle, lämmittelemään.

  Kuvittele; multa vietiin taannoin turkikset päältä, nypittiin vaan julmasti kaikki pois. Onhan mulla siellä alla uus turkki kasvamassa, mut se on vielä niin lyhyt. Arvaa vaan viluttaako mua. Ja mä vihaan vaatettamista, juoksen karkuun, kun äippä pyytää pihalle. Tiedän että taas se pukee mut. kyllä se sisällä tunkee mulle peittoo päälle, kun näkee että paleltaa. Se on ihan ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Mä tykkään kyllä takeista ja muista lämpimistä vaatteista, mut kun niitä ei tahdo löytyä sopivankokoisina. Aina on liikaa lahjetta tai liikaa leveyttä tai liian vähän pituutta tai jotain.
   Mut toi on kyllä ihan kauheeta, että sulta vietiin turkikset! Mä oisin loukkaantunut verisesti. Onneks mulla on lyhyt karva, etten joudu tuollaisiin hirvityskokemuksiin!

   Poista