lauantai 6. lokakuuta 2012

Tyhjyys ja kurjuus

 

 "Siis mitä? Joku on syönyt kaikki karviaiset!"


 "Tää on katastrofi! Kaikki mun herkut poissa!"


"Jahka mä saan sen kehvelin käpäliini..."

Mirkku huomasi tänään,
että marjapensaat ovat tyhjät.
Ei enää aurinkoisia, auvoisia hetkiä
karviaispensaassa.
Ei mehukkaita vadelmatuokioita.
Syksy on surkeaa aikaa.

11 kommenttia:

 1. Syksyllä voi NUKKUA! Sekös vasta onkin rattoisaa ajanvietettä, usko pois Mirkkusein! Sillain voi kato syödä vielä marjojakin, kun näät sellaista unta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Oi, miten loistava idea! Nyt siis vaan karviaisunia katselemaan!
   Ja Laura: Erityiskiitos siitä Cothivet-vinkistä! Nyt ollaan pärjätty ilman ilkeää kauluritötteröä, kun Mirkku ei halua Cothivet-käpäläänsä nuolla. Muisku sulle Mirkulta, on ihanaa olla ilman kauluria!<3

   Poista
  2. Kiitos muiskusta ja rapsutukset sinne, ja kiva että aine auttoi - se on kyllä tehokasta tavaraa, niin hajultaan kuin teholtaankin! :) t. Laura

   Poista
 2. Voi eikä! Onkohan ne karviaiset ja muut marjaherkut siirtyny puskista pakastimeen? Kysy ihmisväeltä, josko sieltä heruisi kesän makupaloja!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsalandia: Hei, superhyvä idea! Mä lähden just kysymään, missä mun kesäherkut on!:)

   Poista
 3. Saikko kiinni sen kehvelin marjakähveltäjän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku; No en saanu! Mä juoksin hirveetä kyytiä ja melkein sain sen hännästä kiinni. Sillä oli semmonen piiiitkä piiskahäntä ja semmoset lepattavat korvat ja se oli hassunmallinen. En tiiä oikein, mikä se oli. Ehkä rotta. Tai piisami. Tai supiini? Tiiä häntä, mut kauhee ketku se on!;)

   Poista
  2. Joo, ettet vaan jahdannu omaa häntääs? Kih hih.

   Tai sitten se karviasrosmo oli juurikin toi supiini. Mäkin oon kuullu, että ne on tavattoman viakkaita ja notkeita veitikoita ja vähän paljon röyhkeitä.

   Poista
  3. Tuuliset Pojat: Juu en jahdannu omaa häntääni, ettäs kehtaatte moista ehdottaakaan! Pistetääs nyt se kaikki supiinin piikkiin, se on yhtä ovela kuin teidän Naapurin Musti!:)

   Poista
 4. Noi tuntomerkit sopii melkein Nelliin, toiseen karviaisrohmuun. Mut sen korvat ei kauheesti lepata, vähän vaan juostessa. Hmmm, oisko ollu kiiltäväkylkinen saukko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Nelli: Huh, mä jo säikähdin, että Nellikö se kävi mun namit napsimassa. Mutta ei sentään. Oisko se ollut saukko? Tai sitten se legendaarinen Musti!;)

   Poista