sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Turvatarkastus


"Sä haiset vauvalle, et siis oo vaarallinen."

Mirkun lapsipelko
lientyy hiljalleen.
Kun lapsi ei pelkää,
ei Mirkkukaan joudu pakokauhun valtaan.
Maatuskaleikit kyläillessä sujuivat mainiosti.
Pikkumaatuska vaihtui vuoronperään
vauvan kädestä mäyräkoiran pyöriteltäväksi.

8 kommenttia:

 1. Todella hienoa, ettet sä pelkää enää lapsia, ainakaan kaikkia. Mä oon aina tykänny niistä, vaikka näenkin niitä tosi harvoin. Utelias olen niiden suhteen. Kiva leikki teillä vaavin kanssa: maatuska sulle, maatuska mulle ;)
  Ja niin näppärästi tarkistat, ettei vaavilla vaan oo korvatulehdusta. Onnittelut rohkeudesta, Mirkkuseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellieli: Kiitos, kamuseni, kannustavista sanoistasi! Kyllä lapset on kai ihan ookoo, ainakin vauvat. Varsinkin jos niillä on tarjolla jotain herkkuja eli esimerkiksi vauvansoseen tähteitä poskissaan!;)

   Poista
 2. Mikä toi on? Vauva? Mikä se on?
  Mulla ei ole mitään kokemusta.
  Oliko teillä yhteiset lelut?

  Sää oot mun iltojen ilo ja päivien paiste, ihana-Mirkku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Oi Olli, herrasmiesmäyräkoira, muiskautan kuononpäätäsi!<3
   Oikeestui nuo lelut oli annettu vauvalle, mutta mä lainasin niitä välillä. Ja itsekin se tarjosi niitä mulle. Sit, kun se kyllästyi muhun, se työnsi mut kuonosta pois. Ja mä menin tieheni. Ihan kivasti tultiin toimeen.:)

   Poista
 3. Hienosti sää Mirkkunen siinä vähän nuuskutat vauvaa, tolleen hienotunteisesti niinkö neitikoira vaan osaa! Mää olen aina tykänny lapsista mut vietinki paljon aikaa emännän siskontyttöjen kanssa niiden ollessa pieniä, mut en kyl tykkää kauheesti kun meiän pihalla tulee lapsilauma puoliväkisin silittämään. Mun matte sanookin siks aina lapsille että mua saa silittää vaan jos mä itte annan siihen luvan. Eikä se ikinä suostu kovin pitkäks aikaa siihen jäämään, etten mä kerkii hermostua. Tämmösiä terveisiä Mauri-sedältä juu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Joo, mä osaan olla lasten kanssa aika varovainen. Mustakin emännän veljen lapset ja muutama muu tuttu lapsi on ihan ookoo, mut nuo lasten laumahyökkäykset on painajaismaisia! Meilläkin emäntä aina sanoo ihmisille, että väkisin ei mua saa silittää.
   Parempi poistua paikalta, ettei pala käämit. Niin me tehdään, mä ja sä, Mauriseni!<3

   Poista
 4. Kyllä sä Mirkku vielä lapsiin totut. Paavo saattaa säikähtää metelöiviä lapsia pihalla, mutta yleensä se tykkää myös lapsista. Esimerkiksi 8-kuukautinen siskonpoika söi luuta toisesta ja Paavo toisesta päästä. Siskoni tosin keskeytti tämän leikin melko nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Svea: Aika tuima tuo sun siskosi, kun vei vauvan herkkujen ulottumattomiin!;) Ehäpä mä tosiaankin totun hiljakseen noihin pikkuihmisiin. Kunpa ne eivät vaan olisi niin kovaäänisiä ja äkkinäisiä liikkeissään...

   Poista