tiistai 30. lokakuuta 2012

Me vaan kysymme


 "Oi tätä syksyn tuoksua ja ripinää!"


"Miten kadun toisella puolella voi olla talvi?"

Aamulenkillä riitti ihmeteltävää
sekä Mirkulle että emännälle.
Yön aikana oli tullut talvi -
ainakin paikoitellen.
Emäntä yritti pysyä pystyssä
jäisellä kadulla ja
Mirkkukin oli silminnähden hämmentynyt siitä,
miten tassujen alla oli vuoronperään pitoa ja luistoa.
Mikä tämä tällainen vuodenaika oikein on?
kysymme yhteen ääneen.

10 kommenttia:

 1. Meillä lunta on ollut jo muutamia päiviä putkeen, mutta nyt taivaalta alkoi tulla epämääräistä ja märkää...ei kiva. Lunta, kiitos, ja sitten heti kesä, tässä mitään kevättä tarvita välissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria: Kunpa täälläkin olisi valoa edes lumen muodossa! Mutta kaikkein mieluiten kuitenkin se kesä, sekä Mirkun että emännän mielestä!:)

   Poista
 2. Olemme samaa mieltä. Lunta ja pakkasta siihen asti kun nurmikko vihertää. Koiranilma tänään, vaikkei kyllä Olli ole samaa mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Koiranilma ei todellakaan ole ainakaan mäyräkoiranilma. Tai siis onhan se siinä mielessä, että silloin mäyräkoira ymmärtää pysytellä sisätiloissa!:)

   Poista
 3. Täällä ollaan aikaa edellä, sillä talvi ehti jo loppuakin!:D Lumisten katujen riemua kesti päivän, jopa kaksi, kunnes palattiin tuttuun lenkiltä suoraan kylpyammeeseen -rytmiin.

  Uusia lumisateita odotellessa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsalandia: Meille oli viime yön aikana tullut talvi - ja voi sitä mäyräkoiran riemua, kun ei ollut kuraa vaan kuivaa lunta.
   Toivottavasti sinnekin tulee taas pian lumen valo, ettei tarvitse mennä aina kylpyyn!:)

   Poista
 4. Mirkkuseni, jos multa kysytään niin nyt on kuule semmonen tupsluuriennätyksenrikkomisvuodenaika! Huh, melkein loppu henki kesken moisen sanan kanssa, pitääkin tästä mennä nokosille....zzzzzz. Muiskuja miljoona sulle, t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Olet ihan oikeassa, Mauriseni, vanha veikko. Eikun tupsluureilemaan vaan, se on parasta viihdettä!;)

   Poista
 5. Lumi tuli ja suli, ny on taas pimeetä ja märkää. Normikeli. Ajaks sä takaa lehtiä? Se on meijän suurinta huvia. Ilmasia leikkikaluja piha täynnä. Äippä ei tykkää, siis niistä lentävistä lehdistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Joo, mäkin ajan joskus lehtiä takaa. Jos en jaksa lähtee niitten perään, niin ainakin haukun niille vimmatusti. Mä oon vähän semmonen elävä lehtipuhallin!:)

   Poista