tiistai 23. lokakuuta 2012

Tohvelisankaritar


 "Ai mikä tossu? Ei oo näkyny.""Ai selän takana vai? En mä vaan oo huomannu mitään."

Emännän tossut
eksyvät toisinaan Mirkun sänkyyn
ihan huomaamatta.
Pitäähän mäyräkoiralla olla
pehmustetta pedissään.

10 kommenttia:

 1. Kääk Mirkku, kun sää oot taas niin kovin syötävän söötti tossa ekassa kuvassa - mää niin tahtoisin muistkauttaa MUISKUN tolle naamalle! Pidä vaan se tossu siellä sängyssä, jos ei matte kerran päästä sohvallekaan niin kaipa mäyräkoira saa sitten edes sisustaa punkkansa mieleisekseen! t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura ja Mauri: Kuules, Mauri-setä! Muiskauta vaan sieltä mun kuononpäähän oikein mojova lentomuisku, otan sen kyllä kiinni!<3 Ja ihan oikeessa oot: täytyyhän mun jotain pikkujekkua tehdä, kun ei sohvalle pääse!:)

   Poista
 2. Sulla on kyl viaton nassu, Mirkku. Vaikka tossu pilkistää selän takaa, niin eiku vaan, että mikä tossu. Me nauretaan täällä ihan koppakuoriaisena elikkäs selällään lattialla. Hih hih ja hahahahaha...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrsky ja Tuisku: Joo, mä osaan näyttää aika viattomalta... Älkää nyt ihan villiintykö siellä, höppänäiset!;)

   Poista
 3. Mää voisin tulla leikkiin sun kans tossunpyöritystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku ja Olli: Mahtava idea! Pistetään, Olli, tossut tömisemään!:)

   Poista
 4. Itse viattomuus!:D Mulle lahjoitettiin pentuna ihan suosiolla mun mamman aamutossut. Lempiharrastuksiini kuuluu myös eteisessä kenkien päällä koisiminen. Jos kengät on kaapissa, saatan ottaa sieltä yhden tennarin (kangaskengät on parhaita) pääni aluseksi päikkäreille :)

  Näin syksyn tullen ihmisväen hanskat on kans kauheen hyvä pedin pehmuke!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaltsalandia: Oi, miten Jalomielistä:) lahjoittaa omat tossunsa koiralle!
   Mäkin tykkään nukkua tossujen ja kenkien päällä (ja joidenkin sisälläkin, koska mahdun joihinkin jalkineisiin ihan sisälle makoilemaan tai ainakin istumaan). Hanskoja en ookaan vielä keksinyt ottaa pehmusteeksi. Kiitos vinkistä, nyt voin alkaa hanskahamsteriksikin!:)

   Poista
 5. Hih, tohvelimäyris;)
  Täällä on sukkamäyris:) Vähän käytetyt villasukat on Tiitun mielestä ihanat! Niitä vahditaan tuulikaapista ja silmien välttäessä ne varastetaan kumpparinvarresta ja viedään kiiresti pedille piiloon. Se on kyllä aika hyvä pehmike korvan alle:) Terkut Tiitulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirpa ja Tiitu: Terkut sukkamäyrikselle tohvelisellaiselta! Villasukka on varmasti mahtava pehmike luppakorvan alle!:)

   Poista